Torsdag





Jaha då var det redan fredag imorn igen då (?!) Veckan försvinner snabbt som vanligt..  but of course i love it! I helgen blev jag bedd om att jobba på praktiken, alltså jobba = få betalt haha inte praktiksera! Javisst sa jag med mitt stora pengar-älskar-leende.  Så lördag-söndag jobbar jag morgonpass så har iaf dagarna och kvällarna på mig att göra roliga stuff!

På lördag ska jag iaf gå ut och grilla med brudarna var det tänkt, skitmysigt ju det som ska bli så varmt då också! Som idag te.x jag rann bort verkligen, är så känslig mot värme haha har fått mitt varma blod från mammsen.

Började vid 1 idag så jag hann med en snabb fika med Linda också , prata ikapp sig lite om vad som hänt.

Sån rolig kväll idag på hotellet! Jobba med en jämnårig tjej som heter Ylva, blev ju inte en lugn stund nånstans där inte! Synd bara att hon jobbar där väldigt sällan.....


Jag har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på från nånting... jag är så dålig på att fota, Emma brukar alltid sköta sånt haha! Men iaf så har jag tagit tag i tränignen seriöst nu, så efter jag luncha me pappa där igår så gick jag direkt till gymmet och svettades som en gris och sen hem hopp in i duschen och SEN till praktiken, fan vad solt man blir när man får saker gjorda iställt för att utnyttja knappen snooooooozeeeee !


Nää god natt med er!



Tisdag





Lika god indisk mat som vanligt! =) idag börjar jag kvart i tre föresten så jag ska gå och äta lunch med pappa vid 12! Sen ska jag göra min kära praktik en tjänst och gå och hämta stockolms kartor på Sverigehuset, slit och släp...

juste! jag ska jobba extra på min praktik nu i helgen och den 24e ska ja jobba natt, scary.. men äsch jag klarar väl allt ;D

den här morgonen började föresten inge bra alls.. efter ja kom ut ur duschen ställde ja mig på vågen på väldigt länge, och de som dök upp vart en chock.. jag skojjar inte, jag mår skitpissbajsdåligt nu. måste bryta ner mitt psyke och börja träna och äta nyttigt nu innan jag sväller upp till en blåval.. aja då vet ni de haha!

över till något roligare, hittade fler bilder från kvällen i fredags! enjooy
















nu måste jag klä på mig och sminka mig, vi hörs sen.. slutar föresten vid 11 ikväll .. buuhuuuu


Söndag

Idag träffade jag Emma , och gick runt på stan och leta efter klistermärken och sånt till hennes lyxiga inbjudningskort för hennes studentmottagning haha, fan vi gick runt i tusen år de finns inge studentrelaterade grejjer , inte ens ett roligt klistermärke. Men guldpapper hittade hon iallafall! Vi får väl se vad hon kokar ihop för kul.

Vi stannade först till på Coffee by George, och jag beställde en skitgod fetaost pasta med soltorkade tomater till. Jag rekommenderar den starkt!






Efter ett jävla springande fram och tillbaka så blev vi fikasugna! Jag beställde en orientalisk latte för de hade ingen vanilj latte, men den visa sig innehålla tjugo liter kardemumma så jag fick byta den till en hasselnöts latte, BRA VAL! Den var söt och god.




(den orientaliska, ser ni de mörka tjocka strecket med kardemumma?)





Sen mötte jag upp älsklingen och nu har vi beställt indisk mat som vanligt haha, den kommer inom en halvtimme så då jävlar ska det ätas! Imorgon ska jag och Emma ta en sväng förbi vår skola och köpa biljetter till vårbalen som är den 29e maj haha vi ska göra det till en riktigt rolig kväll! Vi har planer på att åka limmo innan så man blir extra taggad! Vi får se vilka som är på.



Talk to you later!

Haha

Haha här bjuder ja på två bilder från fredan ;D



Haha shake it





Fredag

Idag slutade jag klockan 12 för jag var i frukosten, jätteskönt! Stanna kvar och åt lunch med dom andra. De finns en liten uteservering som tillhör hotellet så vi dukade där ute och satt och stekte i solen , så hiiiiimla skönt. De avslutades med glass! (tiptop,favorit absolut)

Sen drog jag hem för att hinna få några timmars sömn innan utgången på kvällen! Jag hade ju gått upp 04:45 och slitit till 12 så ja va ju helt död. Jag kom hem till mamma igen och möttes av en som vanligt jätteglad katt. Jag skulle sitta vid datorn lite, och de ville såklart han också haha tokstolle.








Jag slocknade i soffan på en gång och fick mig lite härlig sömn! Mamma kom hem och började laga mat. Jättegod mat! Chevreost på mörkt bröd i ugnen, en stor avokadodsallad med rostade pinjenötter! Mammas mat är alltid bäst haha.




Jaja sen så drog ja hem till pappa för att fixa mig klart. Sen vidare hem till Linda där vi lyssna på musik och förade lite! Så jävla roligt haha vi e så bra tillsammans. Sen var de tid för att röra sig mot slussen och till café umbra. Vi stötte på ett gäng tjejer som vi kände, tur de då för de gjorde tågresan sjukt rolig haha fan vilket liv de blev  =) . Kvällen vart jättelyckad! Laddar upp bilder sen när ja fått dom av Emma haha. Jag mötte upp Nahom som hade varit på Ambassadör eler va de heter, som ja inte hittade till haha fråga typ 10 pers innan ja kom fram , virrboll!

Kvällen avslutades med underbara chips&dip&cola! hahaha bäst-i-test.



Torsdag

Idag sov jag hos mammsen , och vi var slöa och köpte sushi =) "specialsydd" haha får alltid göra de för jag är veggis. 5 avokado, 3 tofu, 3 ägg, mums !






:)

Dom e så gulliga på min praktik, jag fick ett påskägg idag =)  har ju inte varit där nu under påsklovet så fick de lite i efterskott.





Idag började jag 06:00 , helt dött ute verkligen. Men jag skulle vara i frukosten idag det var därför. Vi blev klara ungefär halv 12 så fick iallafall sluta tidigt. Men jag valde att vara trogen mot mina receptions polare haha, så ja åt lunch med de. Sen skulle jag hem till mamma för att vänta på att Linda skulle sluta, men precis när jag var i mammas port så kom ja på att nycklarna fanns hemma hos pappa, jag är så stolt över mig själv asså..... så jag for hem till pappa och här sitter jag nu och har ätit ett jättegott och perfekt moget päron. Ska strax iväg till stan och träna med Linda. Ska också möta upp Emma och fixa biljett till hennes skiva. Sen sover jag hos mamma! (ja jag tog nycklarna nu de e lungt).

Vi hörs sen !


Nemen titta, de e ju tisdag.

Hej hej!

Idag var de så uuuuuuunderbart, jag och Linda gick och tränade! Jag har haft värsta träningspausen nu under påsklovet, ångest ångest ångest. Så idag var de så skönt att svettas och bli öm i hela kroppen haha! Körde på en nyttig middag också... bulgur & mexikansk bön/lins röra, jättegott!





Imorgon ska jag vara i frukosten på hotellet, så då börjar jag 06:00, kuuuuuuul. Men men , slutar tidigt iaf! Och då blir det träning igen! Det är redan onsdag imorn! Fattar nada. De e bara för man var ledig nu på måndagen som veckan kommer gå extra snabbt! Me likey.. men som sagt vet jag inte va ja ska ha på mig på fredag. Funtar på att vara tråkigast i världen och strunta i att klä ut mig haha hoppas jag inte är den enda.. förlåt Emma :P kanske sa jag bara..

I NEEED MOOONEY, känner jag just nu.


I efterhand..


Hade en sån mysig dag med Emma & Halida i tisdags!



Världens godaste fetaost smörgås!




Gud vad vi fick kämpa för att hitta en ledig plats i solen! Fulltsmockat överallt.




Jag och Emma måste alltid gå till överdrift..... haha så dagen avslutades med fika





(by the way, de här var min första caffe latte! dricker alltid svart kaffe annars. men den här var med vaniljsmak så jag blev jättekär i den. såhär hej 5 år efter alla andra haha.)


Måndag


Pust stöööön. haha. Nej men idag har jag varit superduktig. Vi kom hem till pappa igår efter att ha bott i mammas lägenhet en vecka, och de va ju inte direkt fint i mitt rum. Så idag har jag först och främst tvättat massa kläder, dammsugit mitt rum + hallen, rensat vinterjackor/skor och tagit ner till källaren, och helt enkelt städat de som behövdes i mitt rum så nu lyser de nästan om de hihi.

På fredag är det Emmas studentskiva. Och nödvändigtvis så måste de ha tema! Och de ska va "vad jag ville bli när jag var liten". Men jag har fan ingen aning. De enda jag vet att jag ville bli var delfinskötare, men hur jävla lätt är de att klä ut sig till en sån? Ska ja glida runt i en våtdräkt och en uppblåsbar delfin eller? NEJ TACK =) . Sen kan jag inte komma på nåt mer jag ville bli! Nånting säkert men jag minns inte.... suck.... i värsta fall kör jag på prinsessa, för de ville varenda flicka vara haha, ett säkert kort!

De enda "utklädningskläder" jag har hemma är en polis t-shirt och kaninöron haha! Men kanske är polis då? Fast jag ville nog inte bli de när ja va liten .. fast å andra sidan ÄLSKADE jag att bestämma och poliser har ju mycket makt såå haha kanske kockar ihop nånting där...


(funkade iaf att va polis på johannas maskeradmiddag)







Laaaataaaaaaaah' !


Ooops...


Jag veeeeeeeet. Skitdålig uppdatering. Men som proffsen kallar det; bloggtorka. Jag orkar typ inte haha. Visst det händer saker men känns inte nödvändigt att lägga upp sånt här. Men kanske får börja dra igång igen då, de e ju faktiskt för min egen skull! Kul att titta tillbaka på!

Här blire lite bilder från i onsdags!










(boring för Emma, eftersom det är hennes bilder haha!)




Skönt att man är ledig imorn! Nu kommer denna vecka swinga förbi sådär extrasnabbt för man kommer hela tiden "ligga en dag före". Känns konstigt att komma tillbaka till praktiken, man har på nåt sätt kopplat bort allt nu när de varit lov. Måste friska upp hjärnan lite känner jag... men hur då? Juste arbetsintervjun som jag var på gick bra , men de har ju fler som de ska träffa och eftersom jag bara har praktikant-erfarenhet av hotell så kanske jag inte direkt ligger på topp, men jag har nog en chans iaf, precis som alla andra! Jag hör av mig så fort dom hör av sig haha...


Lataaaaaaaaaaaaaaaa'h!

Söndag





Ja idag är man ju inte piggast i världen direkt... men skitkul kväll igår! Nina hade gjort de jättemysigt i lägenheten, ställt fram ljus överallt och champagne och jättegod mat! Och tårtan såklart :D hihi, med kiwi och jordgubbar! Tog dock inga bilder med min kamera så nu får jag vänta på att alla andra fixar fram bilder..

Ikväll kommer mamma och min storebror hit och vi ska beställa hem indisk mat och småfira att min brorsa gått klart högskolan nu! Sen följer jag med mamma hem och sover där. Sen ska jag och Nahom låna hennes lägenhet hela påsklovsveckan och bo där för hon ska åka till sin syster. Älskar den där känslan när man har en hel lägenhet själva, handla mat och allt är faktiskt kul!

Mindre bra väder idag... moln... men jag är ändå glad för plusgraderna! Det är ju bättre än snöstorm iaf...!

På tisdag ska jag på en arbetsintervju, är jättenervös.. Hoppas det går bra för då blir jag överlycklig på riktigt. Och på onsdag blir det utgång för då fyller Nina 18 på "riktigt" haha så då ska vi alla ut och fira igen. Vet inte vilket ställe än..

Mer har jag inte planerat än! Ciaaaoo


Lördag.






Gud vad mycket lyckokänslor i kroppen igen. Det är så jävla fint väder man kan inte vara annat än glad! Igår åt jag middag hos mamma, vi köpte plockmat och broccoli/ädelostpaj. Det var jättegott! Men man måste klara av ädelosten, den har en smak för sig! Sen mötte jag upp Nahom och två tröttisar rörde sig hemåt. Det första vi gjorde var att hoppa in i bastun, mysigt som vanligt. Sen gick vi ut och köpte chips & dipp , muuumsigt. Det var så sjukt att det var 9 plusgrader 00:00 inatt! Man är verkligen inte van haha.

Ikväll ska jag till Ninas födelsedagsfirande. Mmmmm tårta =D haha.

Hoppas ni får en bra dag!


Solkyss!




Detta fält måste fyllas i


Vi åt thailänsk mat , pappa är mästerkock! Och Nina testade att äta tofu för första gången i hennes liv - and she liked it! Jag ska få över alla på den vegetariska sidan av livet!





Imorgon ska jag till mamma och sova där och träffa Mulle =) han växer så fort så nu är plutten storplutt.

God natt!

Happy times


Idag efter praktiken träffade jag efterlängtade Johanna! Det var evigheter sen. Hon är alltid lika rolig att vara med. Vi drog till Coffi på Odenplan, och jag körde på pankisar för var lite hungrig.



Hannisen




Jag har lyckokänslor i hela kroppen, på grund av vädret. Jag trivs verkligen i Sverige nu. Plusa på lite mer grader bara så är jag totalt tillfredsställd! Jag ska börja försöka äta nyttigare också har jag bestämt. Alla bra idéer kommer när man är glad. Jag ska inte lägga om kosten helt men jag ska sluta äta godis och sånt på vardagarna, och så ska ja börja äta äggvitor ofta.

Nu har jag precis kommit hem och ska över till grannen Nina =) är rastlös vill inte sitta hemma!
Vi hörs när jag kommer tillbaka !

Kram från mig!








RSS 2.0