tur i oturen


Haha vet ni. Vi beställde ju Chicken Vindaloo till Nahom som vanligt, men vi råkade få Lamm Vindaloo, enda skillnaden är att det är lamm alltså, men vi ringde och sa de så de körde hit en Chicken Vindaloo, så nu har han två rätter mohaha ibland kan fel leda till något bra. :)


Här är min härliga mat. Och favoritdrycken till, mjölk.





psst!

..... haha nu ringde maten på på dörren! smaklig måltid till mig då!

Lördag


heeeej!

vad skönt det är att såhär komma tillbaka till reality. kunna gå ut och göra saker haha att helt enkelt vara FRISK. låter fortfarande jätteförkyld på rösten men jag mår ultrabra! och det är det enda som betyder något.

idag träffa jag iallafall kära lilla emma som varit uppe och frysit tårna av sig i Dalarna! välkommen tillbaka huhu. vi strödde (är det ett ord föresten?) runt på stan och tittade på kläder, men ingen leta efter något speciellt och det var så mkt folk överallt och köer till provrummen så båda gick hem lottlösa. däremot hann vi hamna på "plus sidan", alltså att vi fika en massa onyttigt. för mig blev det en varm choklad med grädde och en solskensbulle!







haha! livet som bloggare, alltid kameraberedd.



Nu är jag och Nahom ensammna hemma för pappa skulle på nån middag nånstans. Så vi ska beställa hem indisk mat och gotta oss med hihi :) vi gjorde ingenting speciellt igår på den 27e så får bli nu istället då. Haha vi var liksom ute och åt på torsdan och var på bio. och idag ska vi beställa hem mat, alla dagar förutom själva 27e! men ska fota maten men ni har ju sett den förut haha. men den är så vacker ;D. förövrigt så är det ju skola på måndag igen, ärligt jag orkar inte. sen är det praktik också om nån vecka och det är tråkigt faktiskt, ska vara på ett hotell. men jag vill inte jobba på hotell när jag blir stor! jag vill jobba inom socialen och bli behandlingsassistent på ungdomshem!
HELT WRONG DIRECTION LIKSOM!



aja. hoppas ni får en bra lördagskväll och njuuut extra mycket för det är sista liksom lediga kvällen innan skolan börjar igen! (för er som har sportlov nu dåra) kram!


Its pizzatime!






Yeah you heard me =D ska strax kila iväg och möta Nahom och köpa pizzaaaaaaa. Förlåt kroppen men här ska det intas kalorier! FULL POTT!


Clothes are a girl's best friend.



Jätteskön tunn tröja från Ginatricot






Vit kavaj av linnematerial (superskönt) från Zara






Fin liten enkel klänning från Ginatricot






Lång svart skjorta från Ginatricot








Sådär ja, I always keep a promise :)


God morgon!

SF Bio: The International



Tittut =) här är jag, jättetrött och nyvaken. Ska till Nordea banken snart och hämta ut pengar för jag betalde min lunch under praktiken, och man får tillbaka en del. Och det är massa folk för det är fredag + att det var lön i förrgår typ så.

Sen ska jag nog träffa Linda, vi har inte setts på hela lovet, för jag har ju varit sjuk.

Igår gjorde jag allt jag sa, jag städa, tvätta, tog ett långbad med inpackning och hela fadderittan. Jag & Nahom var också förbi en sväng på gymet, och jag solade ett tag, så nu har jag fått en härlig grundfärg och känner mig fräsch och frisk. Sedan gick vi och åt på Kungshallen och åt, efter det gick vi på bio! Vi såg The International - inte bra!, Tyvärr så var den ganska långtråkig, och slutet var ett sånt där slut som bara kom från ingenstans sen ska man tydligen ha förstått, men det gjorde såklart inte jag haha. Och jag som vill se fortsättningen på Da Vinci koden, Nahom ba om du inte fatta den här hur ska du fatta den då hahaha elaking.

Köpte lite grejjer förra veckan som jag inte visat i bloggen än, blir ett inlägg senare om det eller imorgon. En lång skjorta, en vit kavaj, en likadan vit tunn tröja som jag köpte förut fast blå, och en enkel klänning. Tror det bara var det. Men ska iaf lägga in bilder på det.


Hoppas ni har det bra alla, och ta det lungt ikväll!



.. pssst! idag är det den 27e och det betyder att jag och min älskling blir 2 år och 7 månader ♥


Halloj igen. Och god natt!



Japp som den fina bilden visar så avslutas kvällen med blåbärspaj och glass till för oss =)  Pojken börjar bli sjuk ... suck ... men de var ju förväntat med tanke på att han varit med mig genom hela "sjukresan". Får se hur han mår imorn, kanske aldrig blir nån riktig influensa för han? Bara lite snuva? Nu håller vi tummarna.
Imorn känner jag verkligen för att bara typ ååh göra allting rent. Jag har ju som sagt bott i min säng och knappt kunnat röra mig. Så jag vill tvätta sängkläderna med gott mjukmedel, göra en riktig härlig hårinpackning för håret, och sist men inte minst städa mitt rum ordentligt,och typ vädra i 24 timmar haha de är massa sjukluft här. Vi hörs imorgon hörni :) god natt på er!


åh






hittade en bild som jag sett för flera år sen, och tyckte den var så jävla fin.
och nu hitta jag den igen och titta, visst är den fin?
om den här fanns som tavla så skulle jag lätt köpa den och ha på väggen.








Taco bar ! Mohaha.



Haha som vanligt ; caught on camera.
Vad ska man säga, jag börjar bli van. =)



J



Im back!







Hellu =)


JAPP ! Min dator är fixad - tack snillet till pojkvän. Nu börjar bloggandet igen! Promise. Gud asså jag har verkligen känt mig tom utan datorn haha låter som värsta nörden men asså allt man behöver finns på datorn, ladda ner filmer/serier, göra läxor, fixa ny musik, msn/hotmail you name it ... Men nu ska vi se framåt istället haha =) ... Jag skrev sist att jag började känna att ja blev sjuk, och va tror ni? Joo jag fick feta influensan så jag har bott i min säng och levt på alvedon sen i fredags. Så jävla orättvist, när man för en gång skull får lov då blir man cp sjuk och kan inte röra en fena. Jag har massa nästa vecka i skolan som ja behöver plugga till men de har ja ju inte kunnat för har mått så dåligt... Måste ta tag i det nu, för idag är första dagen jag kan ställa mig upp utan att ramla ihop haha. Men däremot är det fortfarande trafikstopp i näsan på mig och mitt smaksinne och luktsinne är inte 100 % tillbaka än :/ hur jävla tråkigt som helst att när man e sjuk kan man inte ens tröstäta för allt smakar luft för man inte har nån smak! ååh... haha värsta deppigt men men.. Jag är ändå glad för som sagt datan är tillbaks och ja är snart frisk!

Till något annat nu.. mina hål i öronen som jag tog ni vet? De har fortfarande inte läkt tycker jag, de gör fortfarande jätteont när man liksom sover på de eller petar på de, särskilt den som jag tog uppe på örsnibben. Är de normalt eller? Mina första två hål gjorde inte ont såhär länge, fattar ingenting. Är de för kroppen inte pallar med att läka de för ja varit så sjuk eller haha? Orkar inte med om de är nån infektion eller nåt i hålen för då måste man ju ta ur dom. Aja... ill keep you updated haha.

Har testat Ben & Jerrys för första gången. (haha mobba mig inte) Och jag hade sjukt höga förväntningar på de för alla säger att de är himmelskt. Men NEJ det var inte gott nånstans ju. Har testat både Cookie Dough & Brownie. Testade också den där New York chocolate grejj, de e typ nötter i och vita chokladbitar. Men de var inte alls som ja tänkte.
 
Cookie Dough; kakdegsbitarna var liksom inte "tillagade" haha eller vad man ska säga. Det var liksom som deg som låg där, smakade askonstigt och hade jätteäcklig konsistens. Trodde de skulle vara sådär knapriga kakbitar ni vet som de brukar finnas på muffinsarna på Sandys? Icke... och själva glassen omkring var ju inge speciell alls.

Brownie; trodde aldrig jag skulle höra mig själv säga det här men det var FÖR mycket chokladsmak. En sked kändes som tretton skedar kakao. Det var för starkt liksom.








Nej! Då var helt klart chokladen från alla hjärtans dag bätte hihi ♥




Ja hörni. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Jag ska försöka krya på mig jättemycket så det kanske blir bio imorn. Vill liksom komma ut har inte satt min fot utomhus haha. Vi gör så att vi hörs helt enkelt imorn =) titta in då igen? Kram /sjuklingen.

In school,not cool. hahah fult



Jaaa här sitter jag alltså. Mitt i sjukluften. Alla sitter och snorar och hostar. Och såklart känner jag av att jag blivit smittad. Huvudvärken smyger sig på, känner mig sådär tjock i halsen, snart slår tröttheten till också. Jävla skit. Jag som inte varit sjuk på så länge, gått och skrytit om det till och med, haha..






Ska iallafall åka och luncha med pappsen idag =) blir nog vår favorit Taco Bar (japp he's hooked too). Något positivt att se fram emot! Och nästa vecka är det ju SPORTLOV. Känns jävligt bra haha. Sen börjar praktiken snart också, den håller på i 8 veckor och när vi är tillbaka från den så är det direkt Studenten! Alltså är de här de sista veckorna som jag sitter i en skolsal wooohoooo!! Nää nu måste jag hänga med på lektionen, kan ju inte bara sitta här och chilla

ÅÅÅH DAGENS TEKNIK

Heeej kära blogg.

Jag har verkligen inte varit dig trogen på sista tiden. Det är så att jag har fått virus på min dator hemma. Den är helt kaosad, man kan starta den och klicka på kontot man vill logga in på, sen bara hakar den upp sig och man kommer inte längre! Min kille har försökt fixa men han vet inte vad som är felet exakt. Så han ska försöka lite mer annars blir det tyvärr , vill inte ens säga det, omformatering. Då ryker alla filer ! =( Bilder, musik, filmer.. Aja, alla gamla bilder har jag iallafall backat upp på usb-minnen sen tidigare men alla typ bilder inom ett år iallafall komme ryka. Är så trött på dagens teknik. Så jag kommer inte kunna skriva i bloggen något tills dess, förutom vid tilfällen som detta när jag sitter i datorsalen i skolan!

Lite updates då? Minns inte när jag skrev senast men i helgen var det iallafall Alla ♥ dag. Fick choklad av pojken hihi han känner mig bäst - man kan inte äta blommor , därför är alltid choklad ett säkert kort haha! Vi gick och åt på kära Taco Bar på vasagatan, där var det mysigt faktiskt, aldrig varit på just den men lokalen är mycket bättre än de andra! Sedan blev det bio. Vi såg Seven Pounds med Will Smith. SÅ JÄVLA BRA.  Jag rekommenderar den starkt, gott folk.

Söndagen minns jag inte så mkt av, bestod nog mest utav chill och mys :)
Igår var jag i skolan sen gick jag hem igen där han som vanligt låg och sov i sängen. Vi åt lite pizzarester och sedan stack vi till träningen! Fyfan vad skönt det var, jag körde verkligen stenhårt. Svetten bara drypte och pulsen pumpade i hela kroppen - mådde faktiskt jävligt bra. Så skönt att han kan visa mig hur jag ska träna, precis som en personlig tränare. Man kommer annars aldrig riktigt igång med träningen om det enda man vet hur man gör är träningscykeln haha. Sedan så fick vi ryck och ville gå på bio igen. Denna gång köpte vi biljetter till Fredagen den 13e. Den började 21:30 och klockan var bara 6 haha så vi satte oss på donken ett tag. (Drack juice - inget onyttigt här inte!) Sen orka vi inte ruttna där längre så vi drog hem och jag duscha och sminka om mig, sen gick tiden så fort så vi var tvungna att dra in till stan igen. Köpte popcorn,cola och marabou muuuuums. Filmen var en typisk hoppa-till-skrika-högt film, alltså bra haha. Handlingen var ju liksom B om man får säga så, men jag tittar bara på skräckisar för att bli skrämd för de e så härlig adrenalin hahahah, så på de sättet var den ju bra. Men tur att Nahom sov hos mig den kvällen, man va ju faktiskt lite sådär halvt uppskrämd haha man hör saker omrking än och blir nojjig.

  SF Bio: Friday the 13th
 
Oj vad massa babbel det blev. Men jag känner att jag var skyldig bloggen det! Den här veckan ska jag verkligen plugga, vi har prov på Buddhismen på fredag och jag känner mig inte redo alls. Och tills på torsdag ska jag ha påbörjat arbetet om Barnspråk (till Svenska C) och fixa overhead bilder... Take me awaaaaaaay.

Vi hörs hörni, så snart som möjligt ! KRAM

by the way, idag skiner solen iallafall!

Musik är godis.





Åh. Den här får jag riktigt härliga känslor i kroppen av.
Sommar-nostalgi ploppar upp i skallen.
Älskar vad musik kan göra för själen asså
.









2009-02-12





Tråkig dag utropstecken ..
Sitter bara och degar, när jag egentligen kan göra massor annat nyttigt, men nej nej, är man lat så är man. Imorgon då? Blir det en bättre dag? Ja det blir det, för då ska jag träffa älsklingen äntligen. Men han jobbar som vanligt på fredagar till typ 19:00/21:00, så de blir oftast en tröttis man träffar då. Men det gör inget =) för nu har min ena sänghalva varit tom för länge haha. Vet fortfarande inte vilken film på lördag ( ♥ )! Haha jag förstorar alltid upp mina problem. Måste det vara en kärleksfilm liksom? För sånt orkar inte jag..  Vi funderar på att äta på Taco Bar innan filmen börjar, haha kanske inte så romantiskt ställe men; det är ett ställe där man VET att man får god mat, tacobarinmyheart. Juste det blir också några varv runt stan efter skolan med kära Emma. Båda har h&m rabbatgrej som både vill göra av med haha. Jag skulle behöva köpa en svart jacka också, asså en sån där typiskt höstjacka som är varm men som man kan ha när det börjar bli lite typ plus ni vet. Har såna i andra färger men vill ha svart. Och såna rear dom ju typ ut nu överallt för vårkollektionerna strömmar in - good for me.
Men är helt pank just nu känner jag, så får se ..

Men typ en sån här ni vet en helt vanlig ,
och ja det måste finnas en mysig krage på den.


God morgon!




Första gången jag är klar för tidigt haha. Ska inte gå förns om typ en halvtimme. Känns jättekonstigt att bara sitta här och inte ha nåt särskilt att göra, än att titta på The Voice såklart. Kanske ska dricka lite mer blodapelsinjuice, det är så gott! Det vaknar man verkligen upp av;
färskpressade blodapelsiner.









ÅNGEST


Gud, sitter och diskuterar med Emma nu om utlandsresor. Då slog det mig, jag har inte varit utomlands sen sommaren 2007! Det är ju helt sjukt, har inte ens tänkt att de va så länge sen. Bilden är från den resan, Grekland 2007, vafan jag var ju till och med mörkhårig då! Haha tusen år sen känns det som. Efter jag tagit studenten blir det en jävla massa resor iallafall! Jag och Nahom funderar på att dra ner till Eritrea eller Ethiopien, där kan man leva lyxigt! Och svingod mat.
Sol & värme, you dont have to ask me twice!




Mums


Gissa vad jag nyss tryckte i mig då? Jaapp ni gissa rätt - våfflor!




Icke sa nicke



Blev inte av att hämta sladden :( men imorn blir de!
hoppas den överlever tills dess haha.
Var tvungen att ta en snabbis in till Gina på vägen hem, fick med mig en vit jätteskön tunn tröja som var på rea. 74 spänn haha!

Nu är jag hungrig och vill ha mat!
bästa ordspråket; Love me, feed me, never leave me.



Vilken bio blir det på lördag då? Har inte varit på bio på tusen år! Har ni något förslag på nån som är bra?


Lektion!


Estetlektion, mycket lärdomsfullt........... man gör inte ett piss, sitter bara här i datorsalen. Så jag och linda kände för att vara lite effektiva så vi gjorde vår jobbiga Ansvarig Alkoholhanterings-inlämningsläxa så nu är den ur världen.

Vi slutar snart, och då ska vi förhoppningsvis hem till linda och leta efter en mobilsladd till hennes gamla mobil. Det beror på om hennes jävla kille vill duscha hemma eller hos henne :) ..

Ja ska iaf få låna en jättefin mobil av henne så jag slipper min gamla trasiga nokia, nu under tiden när jag skickat in min vanliga på lagning. LG Shine heter den , och den har en spegelskärm - jättenödvändigt om man är tjej =) muahah...






Wow


Gissa vad jag hittade i frysen :D
Mmmm ice-cream!





Jag har tråkigt!





Mitt största handikapp är fan sällskapssjuka.
Hatar att vara ensam i mitt rum, det är tomt och boooring.
Nu vill jag göra allt möjligt,
typ ta en sista-minuten resa till Spanien? Ja de kör vi på!
Syns nästa vecka - lite brunare, lite finare. Ciao!


meaa, meaa!

Vill ni ha mera besökare till er sida? 

Klicka på den här länken http://www.viraltrafik.se/?Offel och följ instruktionerna.



Brukar inte orka sånt här, men det här va enkelt och de funkar ju så varför inte.. 


=) 

2009-02-10




Hellulululu ! Cp lång dag i skolan usch men de gick faktiskt snabbt och smärtfritt haha! Nu är jag vrålhungrig och väntar på att pappa ska komma hem och fixa middag! Usch imorn måste jag lämna in min mobil på lagning, den har pajat totalt, hatar mobiler. Mina går alltid sönder, haft min sen i somras bara och allt som kan vara fel är fel på den redan. Är så trött på att lämna in mina mobiler på lagning, köpa nya och så vidare, vafan funka ett år iallafall cpsaker.

Juste häromdan fick jag och Linda några sköna mössor med han "keep it cheap" fåret på :D haha helt ful men klockren.
Han ligger ner och försöker posa sexigt - och självklart lyckas han haha.

Och såhär mycket trivs jag i den haha



 





Jag känner mig ensam utan pojken här :(
men vi ses på fredag iallafall, och på lördag är de alla ♥ dag. Har absolut ingen aning om vad vi ska göra då, båda är helt fattiga haha och så finns det typ inget att göra. Men kanske en bio åtminstonde då, vi får se. Jag vill köpa hem mat och duka upp mysigt i köket och bara stirra varandra kärleksfullt i ögonen, haha helt booring - maten är god dock!


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska lägga mig och kolla på nya One Tree Hill avsnitten som jag har på datorn
- som inte kommit ut i Sverige än mohaha.
Men hörni vi kan väl höras sen va? Hare bra!

Yours truly, Offel.

... god natt!


Nuuu säger jag god natt ! Och slänger upp en liten önskebild hoho.
(ritad på paint haha)




Såhär vill jag ha, typ.


Nussen!




Hihi, sitter & tittar igenom bilderna på Mulle,
tagna för ett tag sen så han var liten plutt här bara.


ny vecka påbörjad...

Efter skolan åkte jag hem till pojken som låg och sussa sött i min säng. Vi laddade ner Oceans Eleven och tittade på den, sen fick jag en liten impuls och ringde mamma och fråga om hon ville att jag ska komma hit ikväll, och de ville hon :) var ett tag sen ja sov här nu... imorn är det härlig sovmorgon till 11:10! Efter skolan får jag se va ja gör, kanske tränar, kanske inte... troligtvis inte för har träningsvärk efter förra gången haha snacka om klenis...

strax ska jag ner och köpa falafel till oss! YUMMIE!




Bona sera!




Nu är jag proppismätt, vi körde på pizza ikväll! Innan dess så var vi hos min farmor som fyllde 92 år :) .. vi gav en hårinpackning från märker phc (ni vet som jag har sagt är mitt favoritmärke), och en bukett med blommor.. Ja ba här är en inpackning för håret hon ba ; får man mer hår av det också? Hahaha ibland har farmor så komiska kommentarer. Sedan efter allt tårtätande så bar det av till träningen! Vi svettades en hel del, och det var skönt - när det var klart haha. Nu ligger vi här i sängen och jäääääser , som vi brukar (haha usch). Vi ska titta på de där Trollkarlens hemligheter som börjar 21:00 på kanal 5. 



Imorn blir det en ny tråkig skolvecka som drar igång igen, men som jag sagt BIT IHOP - snart över. Måste ringa min praktikplats också som jag först fick och säga att jag har hittat ett annat mindre som jag trivs bättre på , de blir aldrig av men jag måste göra det denna vecka. har jag inte skrivit i bloggen att jag gjort det så snälla påminn mig. =) Jag ska vara på Hotell Stureplan (ja vet jättelöjligt namn) istället, det är mindre och jag trivs bättre då. Sen så har jag både pappsen & brorsan som jobbar där i närheten med så jag kan luncha med dom!



Yuum yuuum





      .........   Hörs imorn!

b-day




Idag fyllde pappa år och jag gjorde frukost och kom in och väckte han med sång hihi.. sen på kvällen så gick jag och Nahom och mötte pappa och hans släktsida utanför en indisk restaurang som hette Flavour of India. Det var jättegod mat, typ samma mat som där jag brukar beställa mat ifrån (India Lord). Åt jättegoda friterade bananer med glass till efterätt, och sist gott indiskt té. Jättekul och lyckad kväll med fina tal och skratt. Nu har vi precis kommit hem och ska krypa ner i sängen och titta på film..

Imorgon fyller min farmor år, så då ska vi träffa alla igen och fira henne haha. Men först ska vi gå och träna, sköönt! Jag är som jag alltid säger så dålig på att fota med min kamera, jag ska verkligen försöka börja med det. T.e.x idag har jag inte kort på nånting att lägga in här på bloggen, blir irriterad på mig själv när jag väl sitter här liksom. men tänker inte på det under dagen..

Här får ni ett litet musiktips som tröst istället haha ;


Usher ft. Beyoncé & Lil Wayne - Love in this club part II






Vi hörs imorn igen :)


Friday !

Äntligen helg hörni :) själv kom jag precis hem från stan... ska strax iväg och träna med Nahom! Idag var en sjukt behaglig dag i skolan, började kl 12 och hade bara två lektioner, så borde alla dagar vara. Jag hitta lite saker till pappa som han ska få i födelsedagspresent - kanel/vanilj bubbelbad, en jättegod tvål, en tånagelklippare (haha inte så kul men jag vet att hans är trasig så nödvändigt iallafall),  och en skiva som jag bränt. Sen så köpte jag ett par underbara kanelrökelser till mig själv! Dom ska jag tända senare ikväll så det blir mys här ;D ..  Juste blev en sväng förbi donken med Emma & Linda också i Globen, efter skolan. Alltid en skön avslutning på skoldagen.


Här sitter jag och är duktig och för anteckningar om Buddhismen!





Här är syndadet; caught on camera.
By the way, Mc Flurry Lion ÄR SVINIGT GOD
- Där kan jag verkligen säga I'm lovin it.





Kanelrökelserna (:





Nää nu ska jag gå och svettas! Ha en bra fredag allihopa!


kärlek,bästa medicinen





Saknar dig faktiskt honey,
ses imorgon, då ska jag pussa massor på dig.









funtar..

Jag funderar på att skaffa löshår igen.. har haft det nu 3 gånger eller vad man ska säga. Två omgångar sydde jag in löshår (då var jag brunhårig). Sen har jag haft ljust löshår när jag blev blond igen, men då hade jag clips däremot.

Sy in: Man gör en inbakad fläta på våglängden, som man sedan syr fast löshåret på. Det är det minst skadliga sättet att skaffa löshår på (om man vill att det ska sitta i länge). Låter konstigt att man syr , låter liksom som om man syr in håret i huden med en sylvass nål haha så är det inte. Man syr helt enkelt på den på själva flätan. Om personen som gör detta rätt, så sitter håret "stenhårt" fast i cirka 1-3 månader, sedan ska det bytas ut.

Clips: Vi säger att jag vill ha två "våningar" (hittar inge bätte ord just nu) med hår. En som sitter längre ner, och en som sitter högre upp. Då delar man upp löshåret man har, klipper av så mycket som man tycker passar ens hår (tjockleksmässigt menar jag nu) för man viker håret sedan så det passar in storleken på ditt huvud. Sedan så syr man fast clipsen, helst tre stycken på en. En i vardera "kant" och en i mitten, går också bra med två st. Sen samma sak med den andra delen hår. Sedan sätter du upp den översta delen av ditt eget hår, sen tupperar du håret lite där du ska fästa clipset, sen knippar du fast den - sitter jättebra, man kan dra i det utan att de rör sig (MEN DU MÅSTE TUPPERA!). Släpp ut en del av ditt eget hår. Sen tar du nästa del av ditt eget hår och gör samma sak där. Sen har du sparat en liten del av ditt eget hår som du sedan släpper ut som ligger över allting så allt faller ihop naturligt och man inte ser clipsen. Detta går på ungefär 5 min när man väl fått in snitsen. Det som är bra med det här är att man kan ta ur håret när man t.e.x ska sova eller när man helt enkelt är hemma och inte orkar ha det i. Du kan använda det nästan hur länge som helst, det beror på hur du sköter det, plattar du och stylar mycket så blir det ju slitet eftersom det är riktigt hår. Detta är det absolut minst skadligaste sättet att ha löshår på, dock sitter det ju inte i hur länge som helst, utan det håller ungefär en dag sen får du tuppera om håret och göra om det - men som sagt 5 min.



Haha nu blev det ju värsta inlägget om hur man gör sakerna, och jag är verkligen dålig på att förklara saker så ursäkta men hoppas ni förstod lite iallafall.. Men saken är att om jag ska göra löshår igen så vill jag nog sy in håret. Hade clips rätt länge, typ från augusti till jul nästan. Sen tar jag på de typ om ja ska ut och sådär och lockar till det med plattången. Men måste byta ut håret nu det är väldigt torrt, plus att jag är lite mer ljushårig nu också så måste ändå byta färgen på löshåret. Om ni funderar på att göra löshår så är det bästa stället att köpa håret på: Taj Mahal längst upp på Drottninggatan ni vet i backen längst upp.  Där finns det alla möjliga hårtyper och de hjälper dig hitta rätt ton. Men däremot så gick jag sist till ett lite nyare ställe som ligger precis typ i närheten , svårt att förklara och jag minns inte namnet på de men typ om man står med ryggen till backen och tittar NER så går man typ bara neråt till nästa insväng, där finns det ett café på hörnan, där svänger du in höger och sen finns det en affär där och det är en trappa ner - där är det billigare , men inte riktigt lika stort utbud på hår men jag rekommenderar att ni går dit först.

Jag har redan bilder i bloggen på när jag har löshår både som mörk och ljushårig. Men här har ni två till vettja.



.




Den första har jag insytt , den andra clips.
Det syns aboslut ingen skillnad utåt, skillnaden är som sagt att insytt sitter fast, inte bara för dagen.



Såå ... hjälp mig, nån där ute. Ska jag göra eller inte ?
Har sån tråkig längd på mitt hår just nu! HATAR att vara mittemellan.



(frågan är inte om jag ska byta hårfärg om nån uppfatta det så höhö)

vår, kom!




Asså kolla. Helt sjukt söt klänning!
Snälla kan det inte bli vår/sommar nu,
jag har väntat tillräckligt nu!
Är så trött på vinterkläder...

Idag är det imorn är det fredag!


Hallojsan.


Var mysigt att träffa mormor & moster & mamma och fika. Jag tog blåbärspaj med vaniljsås, var typ länge sen jag åt det, så svinigt gott! Så fort jag kom hem fick jag sånt jävla städryck haha.. började storstäda köket (?!) så nu är det jättefint där. Sen var det mitt rum på tur! Rensa lite kläder och hängde in all nytvättade kläder, bädda sängen och städa upp överallt. Sen avsluta jag med att tända alla smålampor och tände rökelser :) älskar mitt rum när det är precis såhär.




Tog med mobilkameran så de blev ingen bra bild,
min diggis har inga battis haha skoja såhär fult.
Men här är iallafall min kära säng, men som sagt man ser typ skitdåligt,
får lägga upp bättre när digitalkameran vaknar.





Och här har jag pressat ner min lilla rökelse i ett ljus haha.
Kolla va fin glöden blev på rökelsen!







Åh lite ångest också, måste träna. Vet inte när jag tränade sist, länge sedan iallafall, förra helgen var det va? Men alla är sjuka och kan inte träna med mig haha och jag är så sjukligt sällskapssjuk så jag tycker det är tråkigt att träna själv, behöver någon att prata med hela tiden! Men ska försöka jobba bort den där vanan... Men i helgen blir det iallafall träning!



haha ett sista bara!





Kom ju på att jag lovade att lägga upp bilderna från helgen. Ja dom blev ju inte direkt vackra men a promise is a promise.










Haha, jag & Emma körde kärlekspars-posen.
Fast nu i efterhand ser hon ju nästan lite sur ut haha!













Jag, Norah & Malou.





















Emma-luttan & Jag igen!













Nattinattan!





mmm.. dags för kvällstéet då! vaniljlatte höhö ;D
kolla va skummet blev fint den här gången!



 






Juste, måste bara tacka min vän Linda för hon gjorde en fin inbakad fläta på mig.
Blir så jävla avundsjuk när folk kan göra saker med typ hår, ja kan inte ens göra en fläta på mig själv..
Denna gjorde hon på sissådär 2 min! Haha ja jag är gärna ditt provdjur i framtiden =)












Imorn är det imorn är det fredag!



Hej hej hallåå.

Då ska vi se här.. hur började då min dag? jo med en smaskig frukost och en utvilad Offel!



Försökte mig faktiskt på att göra en chailatte till frukost, ni vet chaité med skummad varm mjölk i? Jag var så himla pigg imorse för hade somnat klockan 9 igårkväll! Världsrekord haha, så var totalt utvilad! Det blev väl lite sådär halvlyckat, med just skummet - men det blev ju satans gott iallafall! Sen så kör jag en liten copycat av café Bellmans och hällde lite malen kanel längst upp på toppen, som grädde på moset haha. Sen gott rostat bröd, och blodapelsinjuice! Kan verkligen rekommendera den juicen, för den är typ tusen gånger sötare på smaken än apelsinjuice - men inte ett enda gram tillsatt socker!






Dagen rullade vidare och jag mötte Linda, vi kom sent till skolan som vi brukar på onsdagar (vem fan i helvete orkar komma prick 8 till skolan? det är omänskligt, man behöver den där extra kvarten haha!) Vi hade långtråkiga lektioner som vanligt.. men mycket av dagen gick åt att snacka om sillisar. Måste avslöja en liten hemlis och säga att jag är typ helt inne på att göra det. Men vill dock inte göra de för storleken skull, är nöjd med den som jag har - däremot tackar jag ju inte nej till själva fastheten/lyftet som kommer med när man skaffar sillisar. Därför funderar jag på liksom vad det minsta möjliga är att lägga in? Om man egentligen bara är ute efter själva fastheten, haha nu låter ja som en gammal kärring med två rispåsar, så är de inte, men vafan ni vet.. Är dom lite åt de större hållet, ja då är helt enkelt gravitationen emot en! Och nej jag vill inte göra ett bröstlyft, som jag vet att man kan göra, för det blir sjukt fula ärr! Jag vill ha sillisar men liksom minsta möjliga storlek - men ändå få de där lyftet liksom. Alla vill väl ha så egentligen, och ja tycker man ska försöka jobba bort den där "Silikon = Bimbo" -stämpeln. För det är inte alltid så, fler än vi känner till omkring oss har silikon men har gjort det i en måttlig storlek så det ser normalt ut - men tänk ändå hur mycket det förbättrat den personens självförtroende. Jag är totalt för det. Men det största problemet är väl pengafrågan, de e väl bara att börja spara antar jag! (för snor jag av mitt sparkonto som ska gå till lägenhet och sånt så blir väl föräldrarna inte sådär lagom glada, tooo bad) så får helt enkelt fixa pengarna själv... De e bara att lyfta på arslet och gå och söka nåt caféjobb eller nåt. 

Anyway, var en liten snabbis på stan också för skulle byta storlek på de där träningstajtsen ni vet. Sen så skulle jag köpa en present till min lilla mormor som fyller år i helgen, så ska fika med henne,mamma och moster imorn. Det blev en jättefin tékopp med fat till från Indiska, dom har ju så sjukt fint porslin!


 
( slog in den helt själv! skåda mitt mästerverk )


Sen så satte "shoppingstötarna" igång i kroppen, och jag kunde inte låta bli att köpa en liten present till mig själv också hihi för att.... ja.... för att jag är Offel helt enkelt. Det blev ett par jeans från Salt!





Sen har jag haft tvättstugan, eller snarare har, that reminds me jag måste springa ner och lägga in det i torktumlaren nu! Sen har jag inte gjort så mycket mer, ätit middag haha suprise suprise.. Imorn är det skola igen! Kämpa kämpa på. Och www.emmaeliina.blogg.se/ vi saknade dig idag skruttan! Kom imorgon!



Hej då! Vi hörs imorgon. Ska nog börja uppdatera mer. De här börjar ju bara bli en massa tråkiga kvällsinlägg.



Hellujsan.

Idag var en lång dag! Började med nationella i svenska b kl 8 imorse. Fan vad segt det gick att starta, hade ingen inspiration alls! Stod helt still.. fattade ingenting, jag som alltid brukar kunna skriva så mycket. Men när jag väl började så bara flöt det på, och till slut blev de typ 10 papper haha. Men jag har en förmåga att börja svamla, så 100 % av allt är liksom inte direkt nödvändigt om man säger så. Men jag hoppas iallafall på ett VG! Hoppas kan man alltid... Vi blev klara alla tre (Linda,Emma & jag) kl 10 så vi planerade lite vad vi skulle göra, snarare vad jag skulle göra :). Vi boka en tid till halv 12 hos frissan för mig, så vi tre begav oss till solna centrum och slingade mitt hår. Sedan bar det vidare till en frisörsalong på kungsholmen som tar hål i öronen, och där sköt jag mig i öronen tre gånger, och fint blev det! Var så otroligt nervös så klämde sönder Lindas hand, men det visade sig att det knappt kändes ett smack. Kunde lätt göra tre till haha men hur snyggt är de liksom.. nu räcker det med de 5 jag har. Gud, 5 låter så mycket? Det syns ju knappt. Två på vardera öronsnibb, och ett där på "översnibben" längst upp på örat, har små guldörhängen på varje hål så tycker det blev ändå rätt "stilrent" eller vad man kan kalla det... Emma gick sen hem för hon hade ont i lilla magen. Jag och linda vandra vidare till stan, där shoppade vi lite,åt på tacobar, och fikade.. Jag köpte lite nödvändigheter på Eden t.e.x Clearasil rengöringsmedel, tjejgrejjer, och den där goda Axe chocolate dusch krämen till Nahom. Känns ju inte så nödvändigt att ta kort på allt sånt smågrejjs. Köpte också två nya små guldringörhängen, en ring, tofsar och en halskedja till Nahom, de va mest på impuls, får se om han gillar den. Det får ni veta sen nån gång haha totalt intressant jag vet =) . Sedan så köpte jag ett par iaf enligt mig coola tights som jag ska ha som träningsbyxor + en vit tajt fodral-t shirt eller vad man kallar den, som visar ryggen sådär ni vet. De två ska ni iaf få se bild på , plus mitt hår & hålen i öronen haha härligt de där lät.



Håret




Ena örat




.. Och det andra





Träningsbyxorna, svarta där bak & vita där framme, haha fan asballt ju.
Syns kanske inte så superbra, men ni förstår.





T-shirten, 49 kr på Gina, helt sjukt haha!









Nu kurrar magen och pizzaresterna lockar !!

VI hörs ! VARM KRAM !





Monday morning

God morgon på er. Det börjar bli lite irriterande att jag och min pojkvän sover i "skift". Nu hade han tydligen inte kunnat sova på hela natten så nu vid 9 när jag gick upp, så somna han. Kul liksom, sitter man här själv. Gick iallafall upp och tog disken, kände för att göra lite nytta iallafall. Nu sitter jag här och har tråkigt, hungrig är jag inte heller.. Men börjar få ångest för det här med den nyttiga stilen jag började, men avslutade väldigt snabbt. Jag vill verkligen komma igång med allt, träning+maten. Ska det vara så jävla svårt? Jag har ett sjukt stort sockerberoende det är de som håller mig tillbaka, och har jag ätit dåligt en gång så ger jag upp och liksom vräker i mig allt jag ser, fattar inte varför. Tänk vad några kilo lättare skulle göra! Åh... just till sommarn & allting, vem orkar komma snubblande fram som en enorm elefant. Jag har ju iallafall köpt gymkort och gått några gånger, men det räcker inte. Måste sätta in ett riktigt träningsschema och hålla det, plus lägga upp en ordentlig matplan. Det gick ju bra där ett tag haha men sen störta ju allt. Jag gör helt fel när jag börjar banta. Jag liksom lever på bönröra varje dag och totalförbjuder allt onyttigt. Det är helt fel taktik, för då byggs bara suget efter något gott ännu mer och till slut spricker allt. Jag har nog gjort samma misstag tusen gånger men ändå lär jag mig aldrig. Jag är typ en sån person som håller på det där allt eller inget. Jag har ju en träningsgalning (haha) till pojkvän så det ska ju inte vara så stort problem för mig, men det spelar ju ingen roll - allt handlar om ens eget psyke. Och måste måste försöka stärka till det lite. Vill man något så borde det gå...


Ta mig tillbaka HIT.
Här hade jag som "bäst" kropp typ. Inte för smal men ändå slank liksom.
Inte konstigt, här vägde jag typ 10 kg mindre än nu - ÅNGEST.







Måste ta tag i det här. Men gör man som jag gjorde också , alltså att "chocka kroppen" genom att från ingenstans pang bara sluta med pasta,ris,godis + allt sånt, så visst man kanske går ner i vikt i början lätt - men sen så nästa gång man bara äter lite pasta eller nåt sånt så kommer kroppen ta allt och omvandla det till fett (energi) för den vet att man har "svält den lite" och då sparar den liksom automatiskt allt som lagrat fett, för den vet inte när den får det igen. Den är faktiskt så smart, tråkigt nog.. Så därför är det bättre att lägga upp en mer normal matplan - som får innehålla kolhydrater, sen kan man ju självklart byta ut vit pasta till fullkornspasta, man kan ju alltid göra situtationen en smula bättre. Men det bästa är helt enkelt att skippa allt det där vid sidan om som jag älskar - chips,tacobar,godis,cola you name it!

Nä allt prat om mat gjorde mig faktiskt hungrig nu bara för det ... suck nu ska man alltså gå och äta sig mer tjock haha jag orkar inte... men gott té ska jag iaf få i mig mums! Vi hörs hörni :) !




Lördag,en dag efter

Hej hej! här var det tomt såg jag.. Lite om igår då! Jag och Nahom vakna upp och drog till träningen och svettades lite. Sen åkte vi och handla mat och chai té, yuuum! Sen så gick vi hem och tog de lungt.. Sedan var det dags för utgång. Mötte upp tjejerna och drog till Chaplins. Kvällen tog slut tidigare än tänkt, för Nahoms kompis blev trött och orkade inte vara ute längre så de skulle dra, han erbjöd sig att bara ta nycklarna och gå hem men de kändes inte bra för mig att han ska ligga hemma så är jag ute och festar .. Så jag mötte upp älsklingen och vi köpte chips & cola och sour cream dip  med oss och la oss framför tvn och tittade på en gammal film med Leonardo Dicaprio som hette The Basketball Diaries. Den var inte så jättebra, men Leo spelade väldigt bra (han var runt 15 år där). Blev några kort under kvällen, men har inte de än så ska lägga upp så fort jag har de :). Här är iallafall två bilder från när vi kom hem haha, lite kul det med.



Curls is the shit











Idag så har vi varit duktiga och gått till en sån där sortering och slängt kartonger och sånt jobbigt. Sen gick vi och handlade frukost, nybakt gott bröd och min favorit Brämhults färskpressad apelsinjuice. Så det blev det + chaité till frulle. Sen har vi varit allmänt sega och legat hemma och jäst. Nu sitter vi och funderar på vad vi ska äta till middag, ska höra med pappsen också och se vad han är sugen på. Brukar oftast bli pizza på söndagar i de här huset haha! Sitter och tänder nya rökelser i rummet också, såå sjukt härligt asså vad lite god doft kan göra. Och eftersom jag gillar den där orientaliska stilen , som jag försökt på mitt rum, så gillar jag just rökelser mer än typ doftljus
- och om det ska vara doftljus så ska det vara vanilj & kanel.

Nu sitter jag och sliter med en inlämningsuppgift tills imorn, Näringslära.
MITT FAVORITÄMNE ♥!!!
Jag tycker det är så sjukt krångligt för man ska sammanfatta typ 10 sidor om typ järn och flour och sånt, och det känns så satans onödigt för mig, för jag är en av de få i den stora klassen som går HOTELL och inte RESTAURANG som majoriteten av klassen går - så varför ska vi kunna sånt här för. Åh sabba min söndagskväll, varsegod.
Skön kommande vecka iaf! Lite annorlundare.

Måndag:  Jag har ledigt, eller det ända jag har är typ 15 mins näringslära men det känns ju onödigt.  Så Emma ska lämna in min läxa så iaf blir gjort. De andra lektionerna under dagen behöver jag inte komma på för jag är klar med allt.

Tisdag: Nationella i Svenska B, så då börjar vi 08:00 sen tar skoldagen slut så fort man är klar,  och det kan man ju vara vid redan 9-10 tiden, grymt skönt.

Fredag: Första lektionen inställd, efter det lunch - alltså så har jag jättelång och härlig sovmorgon.

___________________________________________________

Och nu i Februari fyller typ hälften av min släkt år haha.
Både pappa, farmor, mormor & morbror.

______________________________________


Nu har jag inte så mycket mer att dela med mig av - vi hörs hörni!



RSS 2.0