Hejsan hoppsan.





Sitter och jobbar på för fullt vettni.


Lördag

Japp morgonen började skit .. Tror ni inte jag vaknar av att min telefon ringer kl 8 på morgonen och gissa vem det är? Från jobbet! Jävla piss jag insåg på en gång att jag försovit mig. Jag börjar egentligen kl 7. Jag måste stängt av alarmklockan i sömnen eller nåt, hatar när jag gör så stupid stupid stupid. Jag rusar upp slänger på mig kläder och sminket åker ner i väskan. Tur som jag har så ligger hotellet mitt på st eriksplan så jag var där på 8 min typ. När jag kommer hit är det lungt, gästerna har knappt gått upp än så de va inget kaos. Men ju mer tiden går så blir de fler och fler som ska komma och äta frukost, och eftersom det är ett så litet hotell så sköter jag frukosten också så fan vilket kaos de blev till slut. Har aldrig varit med om det förut, folk kommer och klagar att allt är slut medans jag checkar ut folk IIIIIIIIIIHHH!

Sen kom damen ut i köket som verkligen hade haft värsta attityden, och ba: är du själv här? herregud hur klarar du det? förlåt för hur jag prata till dig förut jag hade ingen aning om att det bara var du som skötte allt det här, kan ja hjälpa till?

Men sen till slut ordnade det sig och nu är jag helt klar med allt, har bara lite utcheck kvar. Har fått låna Lindas bärbara dvd-spelare (ser ut som en typ bloggdator ni vet) och den ska jag titta på nu på eftermiddagen när det är så lungt här. Tror den där filmen "hundtricket" sitter i så den får det bli.

Sen ska jag träna efter jobbet, men har sjukt mkt träningsvärk i magen haha och öm i musklerna. Men det stoppar inte mig!


See yaaa

Idag

Idag har jag hunnit med mycket faktiskt. Först drog jag och mötte Linda och så gick vi till stan för att shoppa. Jag hitta allt jag hade kvar att köpa! Efter ett tag slog vi oss ner på Coffee by George och jag beställde min absoluta favorit - fetaost pasta med soltorkade tomater. Sen träffade jag Nahom på kvällen och gick och tränade, gud vad skönt det var! Har ju inte kunnat träna för har varit sjuk.. skönt att komma igång igen!


Klänning till skivan





Skor till skivan




Skor till balklänningen




Skor till utspringet/flaket (ja vet de e tråkiga pumps men de e bekväma att ha! Haha. Tänk att man ska stå på flaket länge, och vill inte ha tråkiga ballerinas. De funkar till klänningen också för den är vit med ett svart "band" som är fastsytt precis under bysten liksom så de blir perfa)





En liten söt väska att ha vid utgångarna



Lite smågrejsnödvändigheter (älskar ögonskuggan , ska härma Emma och ha sådär fint nedanför ögonbrynen samt runt ögonen)





Nu har jag min Nahom här (som ja ska hålla handen med hela natten haha!) och vi ska äta bubbar (jordgubbar) nu och titta på Twilight (nej jag har itne sett den än ja e seeeeeeg!)

God natt (:

21 maj

Igår jobba jag. Efter det drog jag till stan och hitta till slut min balklänning hihi! Sen gick jag till mamma och åt en jättemysig middag som vanligt. Stekt haloumi ost med ugnsrostad potatis med en pinjenötsallad till och kall sås.

(dålig bild för tog med mobilen)




Klänningen till balen, fan vilket jävla midja man får haha asglad liksom..






Juste, 19e igen.

Jag träffade ju Johanna och Linda den här dagen innan praktiken började! Först var vi hos Johanna och Linda hjälpte mig att färga utväxten + lite på längden så nu är jag lite blondare & lite finare höhö. Hon utbildar sig ju till frissa och är grymt duktig på att färga+klippa! Tyvärr hade hon inte sina klippsaker med sig man måste ju ha speciella saxar och sådär.

Vi tog iallafall en fika sen på Waynes coffe på odenplan. Haha Johanna som egentligen var sjukskriven och hemma från sitt jobb den här dagen hade sån otur. Vem tror ni vandrar in på fiket just när vi sitter där? Jo hennes chef! Hahahah Johanna ba flög därifrån och blev skitnervös och stod runt hörnet och vänta tills jag och Linda fikat klart haha stackarn.. men kul var de..


Jag körde på latté med vitchokladsmak - love it




Linda


Johanna





19 maj

Dålig uppdatering...

Iallafall i måndags så kom Emma och Paulina & hälsa på mig på hotellet. De sluta med att ja tvinga kvar Emma tills jag sluta (22:45) haha. Sen var vi så pigga så vi tänkte dra och ta en kvällsfika på café 60 som är typ öppet till 4 på morronen. Sen slog det mig att jag har ju kladdkaka hemma! Och båda är trogna fan till Karlsson på taket så ja föreslog att vi drar till mig och laddar ner den och äter kladdis , gryyyyyyym idé haha. Så tåget rulla fram 3 stationer sen var vi framme.



Skitrolig kväll! Sen slutar de me att klockan blir så mycke så lill skitan fick sova kvar, kan ju inte lämna henne ute själv vandrandes mitt i natten. Tror ni inte jag vaknar mitt i natten av att ja håller henne i handen? hahahah ja har såklart trott att hon var Nahom för ja e så van att ha han brevid mig.. lite småkul sådär.





Sen vart de frulle med mitt goda chaité och annat.

Måndag

Gud vilken hektisk dag igår. Men vi kom iaf iväg till Kista gallerian, vi sprang runt i affärer i flera timmar. Men tror ni jag hitta allt jag behövde? NEJ. Jag hittade en klänning till balen, men nu börjar jag få second thoughts om den, jag tycker den är för "fin" liksom, jag gillar inte att vara så jävla puttinutti haha. Jag funderar på att byta den till en ny... Men får se. Emma gillar den iaf haha =) Men ill keep you updated om de blir byte eller ej ;D


(har en bolero över så de e inte klänningen som är långärmad haha)







Jag gjorde en jättegod lunch till mig själv nyss, jättesnabbt gick de men ändå gott - perfekt jööö.

Pasta med vegetarisk färssås & vitlöksbaguett




Förövrigt så blev jag ju värre efter gårddagen, jag var ju sjuk men skulle inte ha jobbat båda lör sön för nu är ja sämre, så har en sista vilar-booze dag idag. Men imorn måste jag tillbaka till praktiken för de e inte långt kvar nu, 29 maj är sista dagen - samma dag som min bal haha.

Tittut.

Nu sitter jag på jobbet och har varit jättealert idag, medans ni sjusovare bara legat och dreglat ner kuddfodralen! Höhö. Anyway, var faktiskt jättejobbigt att lämna älskling där i sängen och dra ut i morgonsolen, inte en själ ute på gatorna! Igår fick jag iaf sällskap av han sista timmen på jobbet =) gud vad jag saknade sällskap haha hade ingen att prata med på hela kvällen förutom några gäster dåra...

Kl 3 slutar jag och då ska jag till Kista där mamma&moster redan kommer befinna sig. Om jag känner mig själv så blir det nog en fet fika först inann vi laddar upp för letande utav klänning+skor. Jag gillar inte att köpa klackskor egentligen, visst jag tycker dom är sjukt fina men jag är 1,72 typ och känner mig så äckligt lång med klackskor haha känner mig maskulin liksom. Jag har alltid tyckt att det är fult på mig att vara lång, har alltid velat vara kort med små fötter haha! Så ja tycker de e jobbigt att handla skor för ja vill ju inte ha helt platta men ändå vill ja va så kort som möjligt. Tvångstankar? Ja lite grann sådär.

Blir iallafall bilder på hittegodset sen ikväll!


Jag vill som vanligt (så besatt som jag är) köpa hem indiskt ikväll igen! De vill nog Nahom med. Sen ska vi faktiskt kvälls-tvätta haha de e så skönt på kvällen för då kan man låta allt torka över natten eller helt enkelt inte känna någon stress. Fan de tar tusen år för kläderna att torka när de ska in i torkskåpet, torktumlaren är mycke bättre.

Nä jag tror jag har nån gäst kvar nu som inte checkat ut fast kl är 12:00! Gotta see whats up with that.

Ciao ciao!

Hej hopp!





Nu ska denna offel till jobbet! Duktigt va? I think so!





=)

Måste bara inleda med gooooooda bilder!








haha de var värt ett försök iaf ;D men visst ser man väl ändå att det står nahom?






Jaja förövrigt så mår jag lite bättre idag men är inte frisk än... men kom på att jag lovade en på jobbet att ta hennes eftermiddagsskift imorn, fan hoppas bara jag orkar för de e ju omöjligt att hitta nån som kan hoppa in för mig sådär en lördagkväll bara. Men det ska nog gå bra, får ju helt enkelt gå runt och knarpa alvedon annars ;D

Sen om ja mår ännu bättre så ska jag mamma och lena äntligen gå på söndag och titta efter klänning+skor. Men jobbar ju förmiddag på söndag också så de blir inte förns vid 3 jag möter upp dom då, men vi drar ju till Kista så de e ju öppet länge!


Nyss drog pojken till jobbet, och jag sitter här alldeles själv, och inge gott finns de hemma heller. Och inte orkar ja dra på mig kläder och resa på arslet heller, tyvärr..




.. morgon

Ja ingen god morgon direkt, är fortfarande sjuk... ja jag vet att jag lät jättepositiv i tidigare inlägg angående att ja e sjuk men har kommit fram till att det inte är så kul... men får ba lida mig igenom det helt enkelt. Blir ingen praktik idag iaf, de klarar jag inte av. Usch all energi man behöver för att stå i en reception på morgonen, fjuuu...

Men ute har jag iaf varit idag. Det blev en swisch förbi tandläkaren idag (sista året det är gratis buuhuu) och det var baaaara goda nyheter! Inga hål =) som vanligt. Har ju faktiskt aldrig haft hål i hela mitt liv, lite poäng för mig sådär.. Och jag har haft en liten fläck på tanden som ja gått runt med säkert 1 år haha och aldrig gjort nåt åt för trodde de var början på ett hål så ja ba vänta på få tandläkartid, men nu sa hon att de var en vanlig liten grop i tanden som man kan ha, som sen har blivit smutsad av de ja ätit , men nu drog hon med sån där ta-bort-tand-sten-nål så de försvann sen slipade hon med sån där maskin och sen la hon nåt lim som ska göra så inget smuts hamnar där igen. Tandläkarskräck? Noo way! I love them! =)


Nu tänkte jag krypa ner i sängen igen och försöka sova, för sova är de enda ja kan göra just nu för att bli frisk fortare. De ringde och ville att jag skulle jobba på de andra hotellet i helgen också, fan jag vill verkligen och behöver the money men får se asså hur jag mår... BAJS!

God natt/dag =)





Smell yaah later!





Älskar den här parfymen, fast den är rätt gammal nu!
Var ba tvungen att skaffa den igen (:



Nu ska vi ut och köpa pizza (sjuk-tröst-ätningen fortsätter haha)


Lilla jag...

... är sjuk! alla e typ sjuka på min praktik så inte konstigt att jag till slut blev smittad... men på ett konstigt sätt är jag glad att jag blir sjuk nu. För jag blir aldrig sjuk två gånger på raken så om jag är sjuk nu så kommer jag inte bli sjuk till studenten! Smart vaaaa?

Mamma är så söt. Hon sitter och planerar massa till min mottagning, kanske ska ha firandet i en lokal, och sen måste jag välja ut vilka tårtor jag vill ha o.s.v. De finns bra på http://asp.thelinskonditori.se




Haha såhär ser det ut hos mig när jag är sjuk... tröstgodis och en superbra bok! Berny Pålssons - Känn pulsen slå. Och självklart massa toapapper för nu är det rusningstrafik i näsan min! Hahah..






=)


Juste, de här två fick ju följa med mig hem för nåra dar sen. ÄLSKAR dom asså de e så skön bomull där uppe och sen sådär skönt tunn där nere, har en i babyblå också. ska lätt köpa en av varje färg. Finns på gina för 149:- . Dock måste man ha en liten storlek i dom annars blir de för mycket tyg, för pösigt.. själv har jag XS i de här men de har ja knappast i andra kläder haha!









Hej måndag.






hej bloggen!

idag var jag jättedålig. hade planerat att träna, hade med mig kläder och allt. men istället köpte jag en godispåse och gick hem. haha fyfan jag i ett nötskal, alltid göra totalt tvärtemot.. men så gick de..

på tis-tors åker pappa bort på konferens så då ska jag ha min älskling här så får vi hela lägenheten själva (älskar det). den här veckan skulle jag ju också titta på studentkläder och så men jag har lite jobbigt schema på praktiken, så får nog ta det i helgen (men fan jag jobbar ju på söndag, taaaajt med tid).


Sitter och lyssnar på Akon låtar just nu på kära Spotify. Gud vad mycket bra musik han har som inte är kända och sönderspelade på The voice, här får ni tre låtar som jag gillar : Keep you much longer,  FreedomBe with you


Annars då? Snart fyller jag ju år också hörni =) i torsdags så var det exakt en månad kvar hihi, lite grötigt att allt händer samtidigt känns de som just nu bara , såhär ser schemat ut:

27 maj: studentskiva
29 maj: bal
2/3 juni: ut och äta med tjejerna och ha en liten avslutning
4 juni: ramlar ut från skolan!
7e juni: födelsedag


Jag får underbara lyckostötar i kroppen när jag verkligen inser att jag tar STUDENTEN om några veckor typ, de e helt sinnessstört jag som gått i skolan sen 7 år haha man blir nästan lite rädd, man har ju alltid vetat att i augusti börjar skolan igen, man har liksom alltid vetat vad man ska göra. Nu står man här på egna ben och måste skräddarsy sin framtid totalt. Hjälp, gör mig 5 år igen !!



Juste. Jag har bokat tid för att göra akryl också den 25e maj. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte jag boka tiden bara för 24e maj ska jag jobba natt på hotellet, och slutar då 06:45 på morgonen och ska fixa naglarna 12:00 haha. Men jag får ju alltid sova lite på hotellet om jag vill =) . Så kanske väljer ett soft rum och däckar fram till åtminstonde 11.

Vi hörs & ses nu har jag inget mer att säga! (oh thats a first?)


Tjoho

Nu sitter jag på praktiken och snackar om allt mellan himmel och jord med min "kollega" haha. Jag var iaf på stan idag men jag hann inte köpa de jag skulle för skulle möta pappa vid 12 och tiden bara rann iväg, men hitta iaf ett par söta svarta ballerinor från Din sko!

Skinnjacka var skitsvårt att hitta, för vill ju som sagt inte ha en varm med äkta skinn utan en oäkta. Men alla är så satans KORTA i modellen, ja fattar inte.. de e inte snyggt! Jag ska nog ge mig ut igen men jobbar i helgen så får se när jag får tid. Men de va tråkigt efter ett tag för hatar när jag inte hittar de ja söker..


Snart ska jag gå från praktiken.. sköööööööönt. Vi hörs =)

Uweii






God morgon !! =)

Idag vaknade jag kl 8 på morgonen av mig själv och kunde inte somna om haha. Jag somnade halv 11 igår så jag har fått 9 och en halv timmes sömn så nog därför jag vakna, totalt utvilad. Jätteskönt! Nu har jag ätit frukost och tittat på Vänner avsnitt =)

Snart ska jag börja fixa mig och dra mig in mot stan. Vid 12 ska jag luncha med pappsen, men innan dess ska jag strö runt lite på stan och förhoppningvis få med mig hem; ballerinor, skinnjacka (vill inte ha äkta skinn däremot för har redan en sån och ja gillar inte hur stela dom är, så ska bara köpa nån från h&m eller nåt), och en ögonbrynplockare haha panik jag hittar inte min...






Så jävla skönt, kollade precis kontot och det har ramlat in lite pengar för de jag jobba extra i april på min praktik =) casshing caaaaashing!


Vid 13 börjar min praktik, och slutar vid 21, sen ska jag träffa baby.

Hoppas ni får en jättebra fredag! Själv ska jag jobba både lör-sön , but i like it!

Tisdag.






Idag gick jag och tränade med Linda efter praktiken. Som vanligt var det jätteskönt och efteråt kände man sig så bra på alla sätt, fattar inte varför jag tar dessa träningspauser hela tiden? Jag jojo-tränar verkligen.... inte bra, plus att jag är orolig att ja inte ska kunna komma i min student-utspring-klänning när dagen väl kommer för jag blir ju ba fetare och fetare haha!

Anyway...  Nu har jag tvättstugan och har städat rummet - poäng för mig! Och nästa vecka ska jag troligtvis dra till kista centrum med moster&mamma och leta skor och skivklänning, de kommer bli kul!

Juste. Några dagar innan skivan, balen och själva studenten ska jag och Linda gå och göra akryl naglar =D gud va härligt, jag som hatar mina naglar som bara går av hela tiden.. och hon som gör de är jätteduktig! Hon på jobbet hade gjort och de vart så himla fint, inte sådär tjockt och oäkta utan riktigt fint. Måste ringa och boka tid bara så de är säkert, för hon är tydligen ofta fullbokad, och skivan är redan 27e maj (!!)

Nää nu måste jag ner och slänga in en till maskin!

Nostalgi är den underbaraste känslan.

Madonna - Tell me








Minns ni låten? Haha Gud har inte hört den sen jag var typ 12 år kanske. Hade detta album av Madonna, men idag gillar jag inte henne alls. Men jag älskar när jag hittar gamla låtar i allmänhet, mår så bra av dom.


Idag gick jag hem till mamma efter praktiken, eller först gjorde jag ett quick stop hos min optiker, och fick nya pluppar att sätta på glasögonen där vid näsbenet ni vet, hade tappat ena och det är sjukt obekvämt utan. Hon är lika rolig och flamsig som sist jag var där, och tyckte att jag skulle passa som en hotell detektiv (vi kom in på Ture Svensson på nåt sätt för jag såg ut som han i några bågar jag testade haha).

Sen gick jag då upp till mamma som bor mittemot, och höll henne och Mulle sällis för han kastrerades idag så han var alldeles groggy, typ vingla runt och var allmänt okontaktbar, lilla plutt de va jättekonstigt att se han så, men det är ju för han sövdes, så det går över... han började iallafall äta efter ett tag! =)

Vi var lata och tjocka och beställde pizza och mumsa i oss framför tvn. Nu är jag hemma igen och sitter och äter hallon och filmjölk, så himla gott på kvällen (iställe för godis!). Apropå hallon, igår gjorde jag den där enklaste men ändå så goda efterätten vaniljglass med varma hallon på oh my god vad gott det är.




Sen fick jag med mig hem mitt favoritté, vanilj, av mamsen. Det ska avnjutas imorrn medans jag sitter och kladdar på spacklet.






Hörs!

Välkommen sommar (:




 







Sen måste jag bara slänga in en rolig bild på Mulle. På pricken lika.





RSS 2.0