Long time no see


Okej matgrejen sprack, jag orkade inte uppdatera hela tiden vad jag åt haha men ni har ju helt klart fått ett smakprov!

Idag iallafall hade jag morgonpasset på praktiken, skitskönt för dagen bara svischar förbi och vipps är klockan kvart i 3 och jag slutar! Först drog jag till Fridhemsplan för att spana lite på klänningar, och där jobbade en gammal klasspolare till mig, du kanske läsare de här Paulina ;D

Sen kom Linda förbi och vi rörde oss vidare till stan för att möta upp Emmaluttan, nu var de ju länge sen! Vi slog oss ner på favoriten Bellmans och ja slog på stort och köpte en choklad-mousse-tårtbit =D ångrar det inte för en sekund! SVINGOD!




Sedan blev de shopping för äntligen har studiebidraget ramlat in på kontot =) köpte en svart lång tajt t-shirt med sån där snygg urringning som är "hängig". En lång vit t-shirt med nåt tryck på. Och ett par beiga shorts. Alltihop från Gina of course (är man torsk så är man!).  Vi blev trötta och våra vägar skiljdes åt! Men Emma snart är det din skiva =) då jävlar.

Juste igårkväll gick älsklingen och jag ut och åt indiskt (ja vi gick UT och åt den för en gångs skull iställe för att beställa hem haha hurrey!)  De var jättemysigt och jättegott som vanligt.






Imorn blir det nya tag med träningen! Sen ska vi gå på bio, man behöver vardagsnöjen!

Älskar dig baby!










Torsdag

Sen dag som vanligt på praktiken.. men imorn slutar jag iaf kl 21:00 ! Lite tidigare! .. Ska vara på praktiken på söndag också för det är två konferenser och typ massa utcheck så det behövdes extra personal, men jag får såklart en dag ledig i veckan för det. Jag gick och solade imorse när jag vaknade, sköönt som vanligt! Har lärt mig att inte bränna mig äntligen haha. Jag solar med bh på för jag älskar att man ser sjukt mkt brunare ut då haha.

Imorgon ska jag träffa pappa och luncha. Sen ska jag till praktiken vid 13:00. På kvällen ska jag träffa älskling. Hoppas vi tränar för ja som ni vet så har jag väldigt mycket från veckan att bränna haha lycka till liksom..



Dagens matlista

11:30 - té, 2 mackor, smör/ost, hallon, filmjölk


12:30 - Chokladbit


14:30 - Bulle


16:30 - Päron, granatäpple, kaffe


18:00 - Broccoligratäng, smörgås, smör, mjölk


18:30 - Kaffe


20:30 - Fetaost/spenat-pirog


23:30 - Ett glas juice, päron

00:00 - Chokladbit (den jäveln ligger ju här vid datorn!)



Där är pirogen och den e jättegod! Vi säljer den på hotellet så det finns alltid i kylan, great for me!


 




Jag var inte roligare än så idag!
 God nattan! / Offel




Ååh vill ha godiset från igår!








Den sista älskar jag ni vet den som är lakrits på halva och typ nån hallonaktig smak på andra halvan!

Onsdag

Hej & hå! Kom hem från praktiken strax efter 23.. gud vad jag är trött, som vanligt.. men de vart en bra dag tycker jag. Frukosten med Linda var jätterolig (som om vi skulle kunna lyckas att ha tråkigt) och vi gick som sagt till favoriten Bellmans.. Jag körde på min vanlig chailatte och en stor mörk macka.

(älskar att de häller kanel & kardemumma längst upp)





Vi satt där och babbla på om allt mellan himmel och jord... klockan gick och vi började bli mer lunchsugna. Som tur var satt pappsen min på Kungshallen och luncha med min bror, så jag sprang över dit och hämtade pengar och beställde sedan en ädelost/broccoli paj på Bellmans, den var svingod!


(jag som alltid är lika glupsk hann käka upp halva innan jag kom på att fota den, så nu ser det inte så vackert ut!)



Sen drog vi en snabbis till vår skola för att Linda är osäker om hon pallar ha praktik och funtar på att hoppa av den kursen, så vi snackade med stuidevägledaren och såå.. Sen var vi tvungna att dra för min praktik började ju vid 3 ungefär.

Här kommer dagens matlista:

10:30 - Té, macka

12:30 - Ädelost/broccoli paj, sallad, coca cola

15:00 - Äpple

18:30 - Lasagne, bröd & smör, mjölk

19:00 - Äpple

20:00 - Chokladkaka, té

00:00 - Korvstroganoff & ris

God natt!


Good morning

Igår var jag så trött när jag kom hem halv 12 på kvällen från praktiken så jag orkade inte blogga... Men nu kommer gårddagens matlista! Och den är inte vacker! Jag fattar inte hur jag kan stoppa i mig så mkt skit!

Tisdag:

kl 10:30 - Apelsinjuice, 2 smörgåsar, té, hallon, A-fil

kl 14:00 - Korvstroganoff, ris

15:00 - Chokladbit

17:00 - Té, kakor

18:30 - Grönsakssoppa, bröd

21:00 - Fikabröd, té

21:30 - Äpple

23:45 - Popcorn, coca cola, godis


Haha den här uppgiften är jävligt bra, man får en helhet över vad man egentligen äter och NÄR. Jag märker nu att jag måste äta någonting nästan varje timme. Jag vet inte varför men just på praktiken blir jag hela tiden hungrig, och när det är sådär lungt som det kan vara i en reception på ett hotell så blir man uttråkad och då börjar man tröstäta! Och det finns alltid massa fika där haha..

Jag hade en jättekonstig dröm inatt. Jag kom 5 min försent till lektionen och då fick jag inte göra provet. Då blev jag flyförbannad och attackerade min lärare haha.. fan vad svettig jag blev.



Pappa kom som sagt hem igår, och han hade som vanligt köpt en stor choklad från flygplatsen haha, och sen hade han köpt ett par örhängen i bärnsten eller hur det stavas, gulligt =)





Well well.. nu måste jag börja fixa mig för halv elva ska jag möta Linda för en sen frulle utanför Bellmans! Ses där kanske =)

Ha en bra dag!

Lashes!


 



Så blev de iallafall. Den passar för dom som gillar att ha tjocka ögonfransar.


Visst är det fint med apelsiner haha!








Tisdag


Dagens frulle! Mums..!




Jag missade att skriva upp matlistan igår, men skriver gårddagens nu:

Måndag:

10:00 - 2 Fullkornsmackor, smör,ost, a-fil, frysta hallon, té, blodapelsinjuice
11:00 - Godis
13:00 - Apelsin
14:00 - 2 fullkornsmackor, smör,ost
15:00 - té, äpple
18:00 - Canneloni Ricotta 
23:30 - Pizza
00:30 - Chokladbit



Där var gårdagens dåra. Ja ni ser ju själva, jag är en sjukt ohälsosam människa, shame on me.
Ikväll kommer dagens matlista upp. Jag börjar 14:45 idag igen och sitter här och försöker hitta på något att göra, kunde inte sova längre.. fast det var för killen väckte mig när han skulle gå till jobbet.. dummis. Imorn ska jag träffa Linda över en fika iallafall, känns så konstigt att man inte träffas varje dag längre för nu har man ju praktiken, vi går ju i samma klass i skolan. Ska nog ta en sväng förbi solariumet igen idag eller imorn... me wanna be brownie.


Gud vad jag är uttråkad just nu! Vill shopppaaaaaaaaaaaaa men är pank fram till den sista mars =(. Men just tänkte lägga upp en bild på när jag tagit på min supermascara haha, så får ni verkligen se hur bra den är! Nu när jag tittar ut så ser jag att solen försöker tränga sig igenom vinterhimlen, hoppas den lyckas.. för jag är så jävla deppig över att vintern är tillbaka.. är nog inte den enda..

Idag kommer pappa hem från Polen iallafall så ska bli skönt att slippa fixa mat själv haha iallafall!
Nä sen har ja inte så mkt mer att berätta om. Vi hörs sen!


Skitsnöväder..






Frukost! Jag känner nog ingen som är hungrigare än mig på mornarna. Jag kan äta middagsmat till frukost, hur tidigt det än är. Det har jag gjort sen jag var liten. Kunde värma på gårddagens pastagratäng och häva i mig. Men nu för tiden försöker jag äta mer normalfrukost, så denna morgon blev det; Söderté, blodapelsinjuice, fullkornsbröd (nånstans där under osten), A-fil med frysta hallon.

Jag börjar 14:45 idag och slutar 22:45, lite sugit sådär men vad gör man, I do love the sovmornar. Igår vart det träning igen, så nu har jag sådär jobbigt ont i armarna och musklerna, tog nog i lite för hårt.. Juste jag har en läxa, jag ska skriva vad jag äter och vid vilken tidpunkt under en vecka. Tanken är inte att man ska äta nyttigt, utan mer att bara se vad man ätit i det stora hela. Så jag ska vara helt ärlig och skriva min lista i bloggen, mest för min egen skull då men ni kan ju ta del av den och skratta lite åt mig för mina tjockisfasoner =)

Köpte min favoritmascara igår föresten, ni måste pröva den.



Lash architect, midnight black.





Freee-day!

Synd att man inte var ledig hela fredagarna för då passar namnet "fredag" jättebra. Ni vet "free" "day" haha ...

Iallafall så har jag varit på praktiken hela dagen och jobbat för ynka 1050 kr i studiebidrag haha men man får väl se det som en massa priceless erfarenhet! Efter praktiken drog jag in 5 min till stan, köpte ett par shooooooes.




Ni får se sen, men de va ett par vanlig vita gympadojjor, så rolig var jag liksom! Men jag tycker de e så snyggt nu till våren sådeså! Nu sitter jag och väntar på att Nahom ska sluta jobbet så vi kan gå och svettas tillsammans på gymmet! Jag tycker synd om min kropp, inte tränat alls på länge nu.. fy fy.. sitter här och fixar med lite ny musik, eller egentligen har ja letat efter massa bra gamla godingar så ny musik kanske det inte är... ett exempel : Baby Bash - Suga Suga , ni alla måste ju minnas och älska den, ja mår iaf bra när jag hör den.

Fick ett sms från en vän som fyller år i april, hon ska ha middag/fest den 4e så de ska bli kul. Min lilla plutt blir 18 hela år haha kan inte förstå det, hon har alltid varit såhär liten i mina ögon. Sen snart drar studentskivorna igång också! Hujeda mig. Förövrigt mitt i allt måste ja bara säga att jag trivs asbra på min praktik, jag skulle faktiskt till och med vilja ha ett extrajobb där! Men får se hur dom känner.... får se vad ödet har lagt fram för smörgåsbord för mig..

Idag är en bra dag känns det som. Sånt är härligt. Måste sola by the way... nä nu är jag trött i skallen nu vill jag lyssna på mer musik!

Heeeeej då från Offli


 





Choklad ; du sviker aldrig !





Hello thursday, soon to be friday


Gissa vad som låg på köksbordet idag när jag kom hem? Marie kex! Nu sitter jag här och trycker i mig en efter en, det är som en drog man vill bara ha fler och fler. Mamma tipsa mig om att testa med en ostskiva på, det ska tydligen vara jättegott. Men jag är tveksam, funkar de verkligen till den söta smaken?




Anyway... idag har jag faktiskt namnsdag! Egentligen är det Josefina/Josef, men det finns ingen för Josefin så min hamnar automatiskt här då den 19e mars... Tack pappa för namnsdagspresenten =)  De måste jag bränna genast
(shoppingstötarna sparkar igång).





Imorgon är det redan fredag! Va fan hände med veckan , kändes som det var igår det var måndag och jag ramla in på min nya praktikplats. Imorn skulle de iaf bli bättre väder vad jag förstod det som, 6 grader och sol - alltid bättre än snö! Imorn efter praktiken måste jag träna också, nu har jag inte gjort det på hela veckan för har jobbat sent nästan varje kväll och då är man för trött för man har stått upp så mycket.. (hej ursäkt). Men imorn ska de svettas iaf. Skönt med nya träningskläder också, vill köpa typ massa färgglada träningslinnen också!



Kolla vad jag rörde ihop på cirka 7 min då! Så satans gott.





Nää de va väl allt jag hade att säga. Hörs!



Måste bara tillägga!





Jag åt mariekex idag! Herregud vilken nostalgikänsla som rusa runt i kroppen. Jag har nog inte ätit det sen jag var liten! Det första som kommer upp i skallen är dagis. Jag åt alltid det när jag var liten. Nu måste jag be pappa köpa hem det för jag är såld!


2009-03-18


Mitt "lill-lördags-krök" haha .. nej men fan vad gott det ska bli! Jag har förtjänat det efter allt slit idag !




Förövrigt har jag inte så mycket att säga. Men vädret var ju underbart idag, synd bara att jag inte fick så mkt tid att njuta av det, för när jag kom hem (slutade 21:00) så var det kolsvart! Men jag hoppas på samma imorn =)



Goooooooood morning!



Åååh såhär ska himlen alltid se ut! Knallblå!





Nu sitter jag här och äter frukost/lunch, för börjar kl 1 idag. Ska snart hoppa in i duschen också. Idag kör jag på västen =) Vi hörs ikväll! Ha en jättebra SOLIG dag!


Huujedamig!

Jag är alldeles SLUT! Asså helt ärligt mina fötter har domnat bort totalt nästan av ömhet. Jag har flängt fram & tillbaka hela dagen! Först träffade jag Linda & vi åkte till skolan för att uträtta lite saker, vi bestämde oss för att äta lunch i skolan också haha kändes konstigt med tanke på att vi egentligen är ute på praktik. Sen drog vi in till Globen och testa skor, sen gick vi till Stadium och där köpte jag en dunväst, svart blev det så tråkig som jag är (höll halvt på att bli övertalad till att köpa den röda, men icke).






Efter det skulle jag på ett läkarbesök vid Karolinska, så då fick jag ta bussen dit. Sen hamnade jag fel såklart och tappa bort mamma, men det ordna sig till slut. Efter det så drog jag till kungsträdgården för jag fick göra lite skitgöra åt praktikplatsen, nämligen hämta en fet bunt med Stockholmskartor och ta med till hotellet. Väl framme på praktiken så satte jag igång med att jobba. Sen tog helt plötsligt kvittorullarna slut och ja fick rota nere i förrådet men hitta nada. Vad fick jag göra dåda? Jo jag fick äran att åka till st eriksplan för att gå till deras "syster hotell" och hämta rullar därifrån, sen tillbaka till praktiken och fortsätta jobba några timmar, och SEN fick jag äntligen åka hem och nu är jag så trött att det börjar slå om till energi - not good.


Jag vet att jag klagar mycket men jag är en sån person. Jag är en skitglad och social människa, men ändå har jag alltid associerat mig själv med Ior (från Nalle Puh) (ända sen jag var liten faktiskt). Just för att det är så underbart att klaga på saker och ting haha... psyko? Tjaa, lite lagom sådär kanske!


Så jävla underbart.
De första jag gjorde var att hälla i mig ett stort glas med kall mjölk.






Nää gott natt hörni, marsch pannkaka i säng med er. (åh hatar det ordspråket för blev alltid vrålhungrig när jag var liten och hörde det och skulle sova, man blir så så satans sugen på pannkakor!)
/ En sliten Offel





Trötter

Heej idag gick de jättebra på praktiken, jag hamnar alltid med sociala och roliga människor =) . Vid 6 så ringde älsklingen och ville gå och äta så jag hoppa på första bästa tåg från kristineberg och mötte upp han i stan. De roliga var att han va vrålhungrig och ja proppmätt (p.g.a all jävla fika på praktiken haha cant resist!) så han åt först, sen när vi hade promenerat lite så vart ja äntligen hungrig så då dök vi ner i kungshallen och jag åt pizza of course.

Sen tyckte vi att de nästan blivit som en måndagsrutin för oss att gå på bio (på grund av de här halva-priset-korten vi hela tiden skaffar haha.) Så bio blev det, vi såg filmen Borta bäst, hemma värst , och de va en typisk sån här "lätt" amerikansk komedi med humoristiska inslag här och där, men visst klämde man fram ett och  annat skratt (så lättroad som man är)






Nu är jag sjuuuuuuukligt trött i hela kroppen mina damer & herrar och min säng ser jävligt inbjudande ut! Imorn blir det nya äventyr haha ne men imorn är de praktik igen som vanligt, men börjar sent så ska träffa Linda innan och fixa lite grejjer i skolan och sen ta en catch-up fika! Natti natti på er!

Måndag

Hej hej. Här sitter jag och äter blåbärsgröt och ska snart bege mig till min praktikplats! Lite nervöst är det... men det kommer säkert gå bra haha. Börjar vid 10 och slutar vid 6 så det blir en sen dag - men jag föredrar sovmornar.



Träningsbyxor, från Stadium




Träningsbh, från Stadium



Svarta "legging jeans", från Salt






Nää nu måste jag gå. Ta hand om er =)



Söndag

Usch vad dålig jag är på att uppdatera...
men typ blogglusten försvinner då och då.

Idag var vi en sväng på stan för att hitta träningskläder till mig, och ett par svarta byxor till praktiken..  Gick rätt snabbt att hitta faktiskt (för att vara jag). Kan ta kort på de sen :)






Efteråt kände jag hur blodsockret låg på minus, så de blev ett stopp på donken.







Ikväll kommer bror min hit och pappa ska laga indisk mat, det är han expert på :D

Pusshejsvejs.

Friday

Hej hej bloggen..

Idag har jag varit och lunchat med min mamma och moster. Det blev vegetarisk lasagne på Café Blåbär på Kungsholmen. Vi promenerade runt och uträtta lite ärenden också. Först var jag uppe och hälsade på Mulle :).

Vet ni? Imorn ska mammas arbetskamrat ta dit sin flickkatt som heter Sally och så förhoppningsvis ska Mulle & hon tycka om varandra så det kanske blir kattungar, och då ska mamma behålla en (yes!!) De har fått lånat hem varsin filt som den ena har legat på så det doftar den katten så har de haft den några dagar så de ska känna igen varandra när de ses. Tänk er en liten kattunge, jag blir helt glad när jag tänker på det.

Juste kanske ska säga det viktigaste haha jag är bra idag. Vaknade upp och mådde inge dåligt! Tror ni jag blev glad eller? Så det var "bara" matförgiftning! Däremot är magen inte direkt jättemottaglig för mat så pastan idag var lite jobbigt men måste ju äta för att känna mig pigg. Jag blev lite yr efter allt promenerande så till slut behövde jag åka hem. La mig i sängen och somnade på en gång, vakna upp vid halv 7 så det blev några timmars sömn (precis som gårdagen haha). Men när jag vakna nu så mådde jag bra fortfarande =) nu ska jag försöka äta lite korvstroganoff och se om magen inte gör för mycket uppror!


Ikväll hoppas jag på att Nahom kommer hit efter jobbet. Han kanske skulle vara hemma och hjälpa till och möblera ett rum och sådär, så får se hur det blir. Har fått lånat hem lite filmer av mamma som jag kan ligga och gotta mig med annars. Har ni sett dom?
The shooter, The bucket list, Hotet inifrån, Death Proof, Idle Wild, Oceans Thirteen.

Sköt om er allihopa och kom ihåg - varannan vatten!

Just my luck


Sorry för dålig uppdatering. Men på sista lektionen i skolan började jag må jättedåligt. Hade ont i huvudet, kroppen och framförallt kramp i magen. Jag åkte hem och det var så hemskt för jag satt där på ett trångt tåg med massa som bara skriker och gapar och jag mådde så dåligt så jag höll på tuppa av kände jag. Jag var så nära att spy flera gånger. Så fort jag kom hem (vid 2 tiden) så somnade jag, och vaknade vid halv sju igen. Blev några növändiga timmars sömn! Men jag mådde inte särskilt mycket bättre när jag vaknade, hade fortfarande kramp i magen och allting. Jag har kommit på vad det kan vara - matförgiftning. Jag värmde på hämtmat inatt som stått i kylan ett par dar, och sen imorse mådde jag faktiskt konstigt. Eller i värsta fall så är det influensan IGEN... då vet jag inte vad jag gör. Låg ju hemma hela sportlovet med influensan och kunde inte ens resa på mig. Iallafall så lyckades jag spy efter ett tag när jag vaknat, och det var så jävla skönt, ursäkta men ni vet säkert vad jag menar. När man mår så sjukt illa och bara får ut allt så känner man sig sådär härligt tom i magen. Mår lite bättre nu och har iaf fått i mig en morot! Men mathumöret är inte tillbaka än..


Usch vilket tråkigt inlägg det blev nu hörni. Imorn har jag bara en lektion som börjar 13:30, så om jag mår bra så går jag dit. Jag vill bara vakna upp imorgon och känna mig friskast i världen. Hoppas er dag har varit bättre!


Kram från Offel!




Jäsp




Nää nu känner jag hur jag fastnat vid datorn. Måste plugga! Och fixa resten av tvätten som inte är klar - ni såg själva hur mycket det var! Men god natt på er / Offelii






Kalas för smaklökarna




Som jag sa; smakar sommar.
(Brämhults, hallon)

En onsdag

Åh så skönt att börja klockan 12, snacka om att det gör hela dagen bättre. Hade bara estet lektion idag och då fick vi nån larvig uppgift att färglägga ritningar och liksom måla hur vi ville att väggarna skulle se ut haha så sjukt onödig lektion. Efteråt satt jag och några kvar i "uppis" haha, för jag väntade på att Nahom skulle åka hemifrån så vi kunde mötas vid träningen istället för att jag måste åka hem och fram och tillbaka!

Vi möttes till slut och tränade. Skönt som vanligt men just idag var jag jättetrött i kroppen, minsta ansträngning tog extra mycket, men körde på ändå så nu lär jag vakna med träningsvärk. Efteråt blev vi tjockisar och satte oss på Taco Bar och åt middag. Sen skiljdes våra vägar åt och jag drog hem och har precis slängt in tvätten.

Haha förlåt men måste bara lägga in den, hata mig inte Halida & Tina :)



Man hittar alltid andra saker att göra på lektionerna.



Äntligen klar med träningen!




Hugg in bara älskling!




Kul att komma hem till det här haha!



Ikväll måste jag plugga till Natukunskapsprovet imorgon. Ni vet om atmosfären och ozonlagret?
Ha en bra kväll !

God morgon!


Nu har jag smällt i mig frulle, och ska strax rulla iväg till skolan. Jag börjar 12 idag för jag behövde inte gå på de två första lektionerna för jag var klar med saker. Sen slutar jag vid 4 senast och då ska jag möta Nahom och gå och träna. En sak bara... jag tror jag börjar bli halvt beroende utav att sola solarium haha. Jag brukade aldrig göra det förut men nu har jag gjort det typ 5 eller 6 gånger på kort tid - och jag vill göra det idag igen! Men jag ska inte... måste låta huden få vila, det är ju farligt trots allt. Men fan vad man trivs med en snygg brun bränna! Åh... måste allt som är kul vara farligt?


 

Nanna kudden


Åh jag vill bara krypa ner, älskar när kuddarna är utspridda sådär fluffigt. Min kväll slutar nog med massor av favoriten Scrubs & mackor med juice (med andra ord frukost.. kanske blir middag på morgonen då?) Hoppas ni sover sött inatt allihopa!






By the way, köpte Brämhults med hallonsmak
- sommar på flaska säger jag bara.


2009-03-10

Åh igår blev det både solning + träning + bio! Älskar när det är mycket som händer på en gång. Jag börjar trivas mer och mer med att träna, fattar inte att det kommer från mig men det är sant!



Den här tunneln måste man gå igenom för att komma till träningen
haha den ser sjukt oändlig ut på bilden!

  







Bion vi såg var Valkyria, ni vet den om försöket att döda Hitler? Den var faktiskt väldigt bra. Mycket prat och man måste hänga med i svängarna för det är mycket namn som näms, men den var verkligen spännande. Och man vill så gärna att de ska lyckas, men det vet man ju att de inte gör redan..... vilka människor dom var, tänk hur många liv de hade kunnat rädda om Hitler dog då?







Idag fick jag veta att jag ligger 50 poäng minus i betygen!  Då har min mentor alltså under hela det här året missat att berätta att jag måste välja till ett individuellt val för att få upp de där 50 poängen! Det gällde inte bara mig utan samma sak med t.ex. Linda! Fatta vilken chock att höra det nu? Det är en halv vecka kvar av skolan liksom! Sen är det som jag sagt tidigare praktik ända fram till studenten. Jävla idioter. Visst jag har ett eget ansvar men kunde de inte bara NÄMT det för mig nån gång under året? Men jag löste det iallafall, har snackat med rektorn och lite olika personer så nu är jag inskriven på typ nåt med Hälsovård. Då ska man alltså jobba hemifrån och svara på frågor och lämna in via datorn. Det är mycket att ta tag i nu när det inte är långt kvar på terminen men jag är så himla glad för att det ens gick att lösa! Så nu jävlar ska jag klara det här. Och sen ska jag grejja de två proven på torsdag också. Sen vill jag bara pusta ut.


Idag gick jag också till min praktikplats, har fått en ny ..... min snurriga lärare hade ingen koll alls på att de redan hade en praktikant på den förra jag skulle varit på, suck .. Den här heter iaf Hotell Haga och ligger i Kristineberg (nära & bra) och det kändes mysigt och lungt där. Praktiken börjar på måndag redan så jag är verkligen ute i sista sekunden med att få en praktikplats. Nu är jag iallafall hemma och ska krypa ner i sängen och mysa med pojkvännen, vi kommer säkert glo på Tyra Banks Show haha det brukar alltid bli så för finns inte så mkt på tv på eftermiddagen.




Ciaooo!

Åh ja! Åh nej!

Åh ja vi gick ut och köpte maten =) Nu var det ett tag sen jag åt det så det var dubbelt så gott hihi. Nu är vi proppmätta och belåtna!


Åh nej jag glömde såklart att fota maten när jag lagt upp den på tallriken! Hade för bråttom med att slänga i mig den, så efter hälften kom jag på det. Men då såg ju maten inte lika god ut för då hade jag glufsat runt massor haha. Men man får så mycket mat så kommer äta resterna imorn och då ska jag fota när det precis är upplagt!


Förövrigt så har jag faktiskt pluggat lite inför provet imorn iallafall. Men absolut inte mycket, men jag vet att jag iallafall kommer få G i ämnet oavsett hur det går på provet imorgon, så det är nog därför jag halvt ignorerat provet. Usch vilken dålig ursäkt... men jag är så trött!





Imorn måste jag iallafall träna & sola efter skolan. Förhoppningsvis får jag sällis till träningen med älsklingen. God natt på er sussa sött / Offel


=)



Juste jag fick ju tillbaka min mobil från lagningen igår! Så underbart haha jag har saknat den så mycket. Har varit tvungen att ha min gamla ruttna nokia telefon som suger, under den här tiden. Men nu är min mobil back were it belongs!

2009-03-08


Gud vilken seg dag.. har bara legat i sängen.. egentligen behöver jag plugga till mitt samhällsprov imorn men har inte orkat öppna boken, och träningen igår blev ju såklart inte heller av. Fast det var egentligen för att Nahom inte orkade och då orkade inte jag heller hehe. Nu vill han det däremot men som sagt jag måste prioritera skolan. Den här veckan är sista vid skolbänken, sen är det praktik resten av tiden.


detta fick göra oss segisar sällskap igår, me like





 här är den där fun light peach som jag snacka om, svingod.




Och här bjuder jag på en nyvaken offel





Ikväll vill vill vill jag verkligen ha eritreansk mat! håll tummarna för att jag inte är ensam om det bara! lovar att fota maten sen isåfall =) pusshej!

Mums!


Juste måste bara tipsa om den godaaaaaste drickan någonsin. Fun Light Peach Passion! Jag som är hooked på coca cola är glad över att ha hittat ett alternativ utan socker! visst det är sötningsmedel i men vafan inga kalorier iallafall. Och man ska ha ett stort glas med iskallt vatten i och isbitar i sen hälla i lite grann av den, ååååh det är så jävla gott! Riktigt uppfriskande, det smakar typ sommar.








God morgon gott folk!


Idag vaknade jag faktiskt tidigt.. kanske för att jag somnade tidigt också! Var helt slut efter veckan kände jag. Nahom är sjuk :/ men han är här & struntade i att jobba,  men jag är så orolig för att bli smittad. Däremot om jag har tur så tror jag att han har "mitt virus". Han var ju med mig när jag hade influensan, och efter det blev han sjuk, så om det är jag som smittat han så kan han ju inte smitta tillbaka till mig för man blir ju immun mot förkylningar som man en gång haft, eller hur?

Jag vet inte hur han ska göra, men jag ska iallafall gå till träningen idag. Jag är verkligen sugen på att träna (hmm de låter inte som mig). Igår blev det iallafall en favorit-i-repris - indisk mat! Haha vi lever på det känns det som. Men det är lika gott varje gång, och om man bor i Vasastan/Kungsholmen så kör de hem maten gratis! Testa! India Lord heter dom.







Och apropå det här med min solning, jag är inte röd idag längre! =) told you soooooooo. Kolla va fint det är när "nyckelbenspartiet" är brunt haha jag är så cp ibland men jag tycker det är så snyggt där!



 






=)



Har så trist så sitter och tittar igenom gamla bilder. Här hitta jag en bild där Johanna hade satt in extansions på mig i somras, nu blir jag jättesugen på det igen! Jag älskar förändring, tröttnar väldigt lätt (är ju tvilling).






Im in love.


Låna tröjan från Linda idag, hoppas hon är medveten om att jag aldrig kommer lämna tillbaka den haha älskar den!


 

=)

Hej hej här var det tomt ser jag.

Vad gjorde jag igår nudå? Jo lite blandat... först drog jag linda & linda hem till linda (haha blev det jobbigt nu?) för att ena linda skulle klippa mig och linda (hon går frisörlinjen så great for us!). Så cp skönt att ha blivit av med de slitna topparna nu! Efter det så blev det en hel del pluggande för mig och Linda för vi hade ju Svenska prov idag och Alkoholprov, så vi råååååplugga tills det satt fastetsat i skallen på oss, och sedan avsluta vi kvällen med att dra ner till Solkungen och sola! Jag blev som vanligt knallröd i nyllet, men vafan då får jag bli det då för dagen efter blir det alltid jättefint. Och nu har jag solat tre gånger inom typ en vecka eller va de blir, en och en halv kanske, så nu har jag verkligen byggt upp en färg och jag känner mig stört snygg. Tänk va lite färg kan göra?

Blev mest bränd runt ögonen, haha inte vackert nånstans.
Men men... imorn,då jävlar! haha.




Om ni undrar så fick jag VG på Alkoholprovet :) fick veta på en gång - STOLT.
Svenskaprovet kändes jättebra men vet inte än hur det gick! Får se nästa vecka.
Nu på måndag är det ett stort Ekonomiprov! Usch... sen torsdag är det Naturkunskapsprov och Etik & Moral prov.
Haha ja ni ser ju, ingen lätt match att gå sista året! Men nästa vecka är vår sista vecka nånsin i gymnasiumet, för sen börjar praktiken och när den tar slut så är det studenten på en gång!


Ikväll ska jag som vanligt vara med min lilla lover, men han jobbar hela helgen så han måste upp tidigt imorn, skittråkigt ju. Vad ska jag hitta på imorn då? Ingen aning! Är så sjukt trött mentalt nu känner jag, orkar inte ens tänka på vad jag ska äta för något. Tror jag slänger mig framför tvn ett tag nu och glor på Top Model eller något. Ciao!

tlöttis




Pappa hade köpt hem potatissallad och det går så snabbt att fixa så det blev det istället! Haha ketchupen ser ut lite som blodstänk :/


Jag har förövrigt legat och sovit sen jag åt! Jag är så satans trött asså ögonen kan inte hålla sig öppna, så nu har jag varit uppe och uträttat mina naturbehov och tagit bort sminket och borstat tänderna - så nu är jag set to go. Funtar på att krypa ner i sängen igen och försöka sova nu, men har jag sovit på kvällen så brukar jag ha svårt att sova i sträck hela natten sen, de e som jag fått en powernap. Men får väl ta och testa, annars kommer ni hitta en pigg offel vid datan bloggandes senare haha! God natt på er !

TRÖÖÖÖTT






Gud är helt slut... först och främst en hel dag i skolan, Men fick en del uträttat känns jätteskönt. Ett prov som jag fick veta direkt att jag klara, och en redovisning och ett projektarbete. Jag & Linda är typ de enda som gjort klart det, vi och nån till kanske. Så känns jävligt skönt att ha det ur världen.

Sen så drog jag till träningen och svettades, nu har jag grovt ont i musklerna och magen skriker efter mat. Efter träningen kicka shoppingstötarna igång, fast jag bara skulle raka vägen till tunnelbanan. Blev en sväng in på Zara för jeansprovning (enligt mig känns det som ett träningspass), men jag är så fet så inget passar hahah vad ska man göra ... Nej men asså jag gillar inte jeans för dom är så stela, jag föredrar tajts och strumpbyxor!

Jag börjar bli mer och mer stressad för Svenska provet på fredag. Har inte pluggat så mycket och det är så mycket att kunna så man blir ju helt slut i skallen och ger upp... skulle egentligen ha pluggat med linda efter skolan men så blev det inte, så vi gör det nog imorn istället. Då ska jag pränta in allt i skallen - är rätt bra på att memorera saker, inte lära mig haha.


Ikväll ska jag nog äta korvstroganoff med ris, thats my favorite. Med sojakorv såklart! Jag är ju veggis vet ni väl.

musica


Alltid lika skön att lyssna på.
Top 3 enligt mig:

1.
Fool of me
2. Brown skin
3. Video





Förövrigt så har jag ätit linssoppa och tittat på Linda Rosing programmet. Känns väldigt typ tillgjort och larvigt. Men helt klart en helt-okej-tisdags-underhållning. Blev en del pluggande också till svenskan. Imorn ska jag och Linda faktiskt vara sådär nördiga och sitta i bibblan ett tag efter skolan och plugga tillsammans (eller ja, jag linda & en fet godispåse snarare). Har prov imorn också på Reception. Och på fredag är det också Ansvarig Alkoholhanterings prov. Och nästa vecka blir ju inte direkt mysigare, nä då är det fler saftiga prov som väntas. Juste jag har redovisning imorn också kom jag på, och en ytterligare redovisning på torsdag! Känns bra... jävligt bra.... haha. Hoppas ni får två skönare veckor framåt!
God natt på er kära läsare. Stor kram from me to you!


20090303




Ja här sitter jag och myser i favvostrumporna och känner mig allmänt rosa. En blåsa på tungan har jag fått också, och det brukar alltid tyda på att jag börjar bli sjuk, och jag som PRECIS haft influensan, hur kan jag börja bli sjuk igen? Äsch kanske är något annat.

Idag var jag med Linda på stan och prövade skor. Måste tipsa om en jättebillig skoaffär som ligger i stan. Nu är jag ju sämsta tipsaren i hela världen för jag lyckas aldrig komma ihåg vad affären heter haha men jag kan förklara var den ligger. Ni vet från centralen så kan man gå in i en "gång" där det är massa affär, typ DinSko och BikBok och så kan man åka vidare upp in i Gallerian? Men om man forsätter rakt fram (alltså INTE åker upp till gallerian) så finns det längst fram (ni vet när man kommit så långt fram att det finns en ingång till NK) så finns det en skoaffär som man ser på en gång. Där låg Cubus förut. Man kan inte missa den för man ser ett helt hav av skor på en gång. Och där är det svinbra priser! Allt från sommarskor till snygga stövlar. Man kan hitta ett par skitsnygga nyinkomna klackskor för under 200 kronor. Fejkuggs för 199 kronor finns det också. Det finns alla möjliga skor! Love it :)

Ikväll måste verkligen jag plugga till Svenska provet vi har på fredag. Och jag orkar inte. Om modernismen och Freud och surrealismen och så ska man baka ihop allting. Dra paraleller mellan allt och blabla. Ena författaren man ska kunna om t.ex. heter Kafka, och då kommer det med största säkerhet komma en sån här fråga; Kan du se någon likhet mellan Kafkas sätt att skriva och Freuds sätt att tänka? I DONT GIVE A FUCK! haha snälla studenten kan du komma nuu..... snälla?


 

God morgon! Snart......

Ja e jättetrött. Och nu är jag också jättemätt. Har proppat i mig blåbärsgröt. Och så har jag babblat med Linda i telefon en timme haha nä men nu har jag nästan ingen tid att fixa mig! Måste skynda skynda. Igår föresten blev det filmen Bedtime Stories! Helt okej film, sådär söt och underhållande. Är dock inte så nödvändig att se på bio, den är mer en ligga-hemma-hyra-film. Nu ska jag slänga på ansiktsmasken! (sminket) ha det så bra!



Hilllå!


Nu är jag precis nyhemkommen från skolan! Jätteskön måndag, kort och smärtfri! Som vanligt hittar jag min pojkvän liggandes sovande här :) hihi.

Vi ska gå och träna idag! skönt. Sen tänkte vi faktiskt gå på bio. Inte hundra procent än men antagligen. Vi har ju såna här rabattkort som man kan köpa på SF som man går för halva priset på filmerna mån-tors. Så man får ju passa på! Vet inte vilken film ens, men nån bra blir det nog. Och jag är sjukt sugen på Hollywood plus menyn! Alltså popcorn och cola haha.

Här försökte jag fota min lite vardagliga frukost men kameran på den mobilen jag har nu suger (min vanliga mob är ju på lagning) så det ser inte bra ut men det var gott iallafall haha! (fråga mig inte varför jag inte fota med digitalkameran, jag glömmer alltid)


Som vanligt min härliga bloooodröda blodapelsinjuice - med en isbit i!










- Återkommer senare med vilken film det blev =)

hihi


Vet ni vad det blev för middag? Jo en jättegod falafelrulle från Pizzeria Nina. Det är nästan godare än pizza för det smakar liksom mer! Sen var jag tvungen att köpa lite gott också till sen , så då blev det en kinapuffpåse yuummie! Medans Nahom köpte en Ben & Jerrys som jag tycker är sååå äckligt.






God natt på er!

ZzzZZzzöndag..



Hej hej. Idag så har jag först och främst tagit en sväng ner i bastun, mysigt som vanligt! Sedan gick vi upp och tittade på filmen Patrik 1,5. Den är typ okej, vi har inte hunnit se klart den än för att sedan skulle jag möta upp Emma för att sola! Så nu har man bättrat på brännan ytterligare lite, känns helt bra haha. Sen flängde jag vidare till träningen där Nahom redan var, och körde ett riktigt härligt träningspass så svetten drypte sådär skönt. Nu är vi hemma och trötta, och det börjar svida i fejjan på mig - men det hör till! Kom på att jag inte ätit någon middag än.... hmm.... får väl slänga ihop något lite snabbt för nu kurrar magen så jag knappt hör tvn längre.

Vi hörs, ciaoo!



RSS 2.0